Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υπέροχος συνδυασμός μαρέγκας με μους σοκολάτας... φυσικά από τον Στέλιο Παρλιάρο!!! Τι χρειαζόμαστε: ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ: 200 γρ. ασπράδια αυγών 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζει βήμα-βήμα την τούρτα του ημιτελικού, αυτήν που κλήθηκαν να φτιάξουν οι 82 συμμετέχοντες στον διαγωνισμό «Γίνε ζαχαροπλάστης»[...]
Τούρτα με σοκολάτα και ελαιόλαδο από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Για την φετινή ονομαστική μου εορτή σας κερνάω μια πανεύκολη, δροσερή και νοστιμότατη τούρτα σοκολάτας με γιαούρτι! Η βάση της αποτελείται από θρυμματισμένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ, σε μεσαία ταχύτητα, χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Σταματάμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤHN ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ: Βράζουμε την ζάχαρη με το νερό για 1 λεπτό. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το λικέρ. Για την κρέμα,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ: Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε, με το κάπα, το πατέ κάστανου με το κονιάκ μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ: Χτυπάμε στο μίξερ το ασπράδι αυγού με τη κρυσταλική ζάχαρη, σε μέτρια ταχύτητα, έως ότου φουσκώσει και ασπρίσει η μαρέγκα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Για τη βάση, βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και την τοποθετούμε στη φωτιά. Πριν πάρει βράση, αδειάζουμε την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά Για τις βάσεις - 6 ασπράδια αυγών - 100 γρ. ζάχαρη - 200 γρ. κουβερτούρα 68%-70% κακάο, ψιλοκομμένη - 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε κύβους - 5 κρόκοι[...]
Πηγή: lovecook.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Βράζουμε τα αχλάδια, καθαρισμένα και ολόκληρα, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για περίπου ½ ώρα. Στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Για τη βάση βάζουμε τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη στον κάδο του μίξερ. Τα χτυπάμε με μέτρια ταχύτητα σε μαρέγκα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr