Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Υλικά : Βάση: 1/2 πακέτο φύλλο καταΐφι 1 φλυτζ.τσαγιού αμύγδαλο χοντροκομμένο 100 γρ. βούτυρο (αυτό στο βαζάκι) λυωμένο Σιρόπι: 1 κούπα ζάχαρη 1+1/2 κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.grΑυτή η παγωμένη τούρτα παρφέ σοκολάτας είναι μια ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τ΄ αρώματα και την ένταση της σκούρας σοκολάτας. Με γεύση ιδιαίτερη, με[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜία εύκολη αλλά αρκετά νόστιμη τούρτα σοκολάτας, με μπισκότο αμυγδάλου-σοκολάτας για βάση, με δυο μους διαφορετικής σοκολάτας αρωματισμένες με φρέσκια βανίλια,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά: Για τη βάση: 170 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά (μεγάλα 130γρ.) 130 γραμμάρια βούτυρο 230 γραμμάρια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΓια τη βάση 150 γρ. αλεύρι 225 γρ. ζάχαρη 225 γρ. βούτυρο 4 αυγά 300 γρ. κουβερτουρα γάλακτος 150 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια 1 βανίλια Για τις μπανάνες 4[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια τσέρκι 22 εκ. διάμετρο: Για το μπισκότο αμυγδάλου-σοκολάτας: 100 γρμ. αμύγδαλα άσπρα, αλεσμένα σκόνη 100 γρμ. ζάχαρη άχνη 25 γρμ. σκόνη κακάο άγλυκο 6[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά για το παντεσπάνι 4 αβγά (χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια) 150 γρ. ζάχαρη 80 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 35 γρ. κακάο Υλικά για την μούς 220ml[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: Για τη βάση: 55 γρ. κριθαρένια παξιμάδια (περίπου 5 μικρά) 70 γρ. μπισκότα Digestive ολικής (περίπου 5 μπισκότα) 1/2 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή και την αφήνουμε στην άκρη. Ετοιμάζουμε μία κρεμ ανγκλέζ. Ανακατεύουμε απαλά τους[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑρκετά εύκολη συνταγή. Και το αποτέλεσμα νομίζω το βλέπετε!!!! Η τούρτα ειναι πολύ εντυπωσιακή και πραγματικά όσες φορές την έχω φτιάξει τα σχόλια με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ, σε μεσαία ταχύτητα, χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Σταματάμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Μια τούρτα φίνα, ονομαστή, φτιαγμένη με την συνταγή του μεγάλου σέφ και δασκάλου Luca Montersino , από το βιβλίο του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: Για τη βάση: 55 γρ. κριθαρένια παξιμάδια (περίπου 5 μικρά) 70 γρ. μπισκότα Digestive ολικής (περίπου 5 μπισκότα) 1/2 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά 2 έτοιμα παντεσπάνια για τούρτες 700 ml. Γάλα 80 γρ. Cornflour 100 γρ .άσπρη σοκολάτα 100 γρ. Ζάχαρη 400 ml. Κρέμα γάλακτος 2 φακελάκια βανίλια Ζάχαρη 20[...]
Πηγή: mirodieskainostimies.blogspot.grΑργησα λιγάκι αυτή τη συνταγούλα, γιατί δεν είχα χρόνο ελεύθερο. Τώρα που άνοιξε ο καιρός και τελειώνουμε με τα μαθήματα, τελείωσαν και τα φροντιστήρια και οι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια το ζελέ 7 γρ. ζελατίνη σε φύλλα (1,5 φύλλο των 5 γρ. ή περισσότερα µικρότερου βάρους) 250 γρ. πούλπα αχλαδιού 15 γρ. απόσταγµα αχλαδιού (π.χ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια να δούμε πόσοι γιορτάζουμε σήμερα εδώ μέσα, μαζί με την … μισή Ελλάδα! Γιορτάζει ο γιόκας μου ο μεγάλος, η λατρεία της ζωής μου, η πρώτη μου[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαραλαγή συνταγής με δικό μου τρόπο. Η φώτο είναι ενδεικτική. Υλικά: Για τη βάση μπισκότου: 100 γρμ. αμύγδαλο σε σκόνη 60 γρμ. ζάχαρη 110 γρμ. ζάχαρη άχνη 5[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr