Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Είναι παραλλαγή μιας τούρτας που είδα στον Παρλιάρο, αλλά επειδή δεν είχα κάποια από τα υλικά, όπως πχ φιστίκι Αιγίνης, λευκή σοκολάτα έβαλα φουντούκια κι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΟ: Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε, με το κάπα, το πατέ κάστανου με το κονιάκ μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά Για τις βάσεις - 6 ασπράδια αυγών - 100 γρ. ζάχαρη - 200 γρ. κουβερτούρα 68%-70% κακάο, ψιλοκομμένη - 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε κύβους - 5 κρόκοι[...]
Πηγή: lovecook.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Για τη βάση, βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και την τοποθετούμε στη φωτιά. Πριν πάρει βράση, αδειάζουμε την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για τις κρέπες: Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι. Προσθέτουμε τα αυγά και τον κρόκο και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένας χυλός.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή και την αφήνουμε στην άκρη. Ετοιμάζουμε μία κρεμ ανγκλέζ. Ανακατεύουμε απαλά τους[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ: Χτυπάμε στο μίξερ το ασπράδι αυγού με τη κρυσταλική ζάχαρη, σε μέτρια ταχύτητα, έως ότου φουσκώσει και ασπρίσει η μαρέγκα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την ενσωματώνουμε στη λιωμένη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤHN ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ: Βράζουμε την ζάχαρη με το νερό για 1 λεπτό. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε το λικέρ. Για την κρέμα,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου και παρουσιάστηκε στην εκπομπή του "Γλυκιές αλχημείες". Τι χρειαζόμαστε: Υλικά για τη βάση: 60 γρ. αμύγδαλο λευκό 70 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ: Χωρίζουμε τα αυγά. Στο μίξερ, σε μεσαία ταχύτητα, χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Σταματάμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια την φετινή ονομαστική μου εορτή σας κερνάω μια πανεύκολη, δροσερή και νοστιμότατη τούρτα σοκολάτας με γιαούρτι! Η βάση της αποτελείται από θρυμματισμένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά Μπισκότο 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 80 γρ. ζάχαρη άχνη 30 γρ. κορν φλάουρ 50 γρ. χυμός πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένος 50 γρ. κουβερτούρα με[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤούρτα με σοκολάτα και ελαιόλαδο από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Ο Στέλιος Παρλιάρος παρουσιάζει βήμα-βήμα την τούρτα του ημιτελικού, αυτήν που κλήθηκαν να φτιάξουν οι 82 συμμετέχοντες στον διαγωνισμό «Γίνε ζαχαροπλάστης»[...]
Τούρτα σοκολάτας με γέμιση ζελέ φράουλα (Made by Stelios Parliaros) Τι χρειαζόμαστε: Για το ζελέ φράουλα: 500 γρ. φράουλες 50 γρ. ζάχαρη 15 γρ. ζελατίνη Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπέροχος συνδυασμός μαρέγκας με μους σοκολάτας... φυσικά από τον Στέλιο Παρλιάρο!!! Τι χρειαζόμαστε: ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ: 200 γρ. ασπράδια αυγών 200 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Απόλαυση χωρίς τύψεις… Υλικά 400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος 150 γρ. γάλα 1,5 % λιπαρά 200 γρ. γιαούρτι 2 % digestive μπισκότα 1 κ.σ κακάο σε σκόνη[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr