Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά : 1-2 αστακοί (1,000-1300gr) , φρέσκο κατά προτίμηση Μισή κούπα λάδι Αλάτι , πιπέρι, νερό 1 κρεμμύδι Μισή πράσινη πιπεριά Μισή κόκκινη (προαιρετικά) 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΤι χρειαζόμαστε: 2 μικροί αστακοί 500 γρ. λινγκουίνι ½ φλιτζάνι λάδι 1 σκελίδα σκόρδο 500 γρ. (περασμένες στον τρίφτη) ντομάτα(ες) 1 κ. σ. ξίδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4 μερίδες) : 1 αστακός 1-1,5 κιλό (ζωντανός) 3 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε κύβους 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1,5 κουταλιά ζάχαρη[...]
Πηγή: yumyum.grΗ αστακομακαρονάδα έγινε της μόδας τις τελευταίες δεκαετίες. Αλλά πάντα ήταν φαγητό για τους έχοντες αφού ο αστακός δεν είναι απ' τα φτηνά εδέσματα, χώρια που[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΔιακόπτω κυρίες και κύριοι το ροή των ποστ όπως είχα σχεδιάσει να τα βάλω, για να βάλω κάτι που βρίσκεται στα μπλογκοσυρτάρια μου εδώ και 7 χρόνια και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα λόγια είναι περιττά απλά δοκιμάστε την. Συνταγή : Δημήτρηε Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 40΄. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ Αστακομακαρονάδα, το πιάτο που έγινε σύμβολο του νεοπλουτισμού και του λαϊφστάιλ της Ελληνικής φούσκας “Μύκονος με διακοποδάνειο – Μεζονέτα με στεγαστικό –[...]
Πηγή: caruso.grΗ αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 2 αστακούς (από 500-600 γρ. έκαστος) 6 γαρίδες 500 γρ. λινγκουίνι 100 ml λευκό κρασί (Chardonnay νυκτέρι Μοσχάτο ξηρό) 1 πιπέρια φλωρίνης 1 ξερό[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: Αστακός 200 γρ. λινγκουίνι ή Σπαγγέτι 1/4 φλιτζάνι Λάδι 1 σκελίδα Σκόρδο 400 γρ. (περασμένες στον τρίφτη) Ντομάτα(ες) 1 κουτ. σουπ. Ξύδι 1 πρέζα Ζάχαρη[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: Αστακός 200 γρ. λινγκουίνι ή Σπαγγέτι 1/4 φλιτζάνι Λάδι 1 σκελίδα Σκόρδο 400 γρ. (περασμένες στον τρίφτη) Ντομάτα(ες) 1 κουτ. σουπ. Ξύδι 1 πρέζα Ζάχαρη[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 μέτριου μεγέθους αστακοί 500γρ. σπαγγέτι ή λιγκουίνι 500γρ. ντομάτες φρέσκιες ψιλοκομμένες 2 σκελίδες σκόρδο ½ φλιτζ. ελαιόλαδο λίγο ξύδι 1 κ.γ. ζάχαρη[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (4) : 250 γρ. φρέσκο κρέας αστακού 50 γρ. βούτυρο 250 γρ. παχιά κρέμα 2 κουταλάκια σκόρδο 2/3 φλ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο 4 κουταλιές σχοινόπρασο[...]
Πηγή: yumyum.gr