Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ενα διαφορετικό brownie με πλούσια γεύση πραλίνας φουντουκιού. Τι χρειαζόμαστε: 3/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κουταλάκι γλυκού baking 150gr[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το brownies: 400 γρμ. ζάχαρη καστανή 370 γρμ. βιτάμ 80 γρμ. κακάο άγλυκο 5 αυγά μεγάλα, χτυπημένα 90 γρμ. αλεύρι 1 βανίλια 1 πρέζα αλάτι 130 γρμ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com250 γρ βούτυρο ανάλατο, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 340 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα , ψιλοκομμένη 200 γρ. ζάχαρη 6 αυγά 1 κ.γ. αλάτι 200 γρ. πραλίνα σοκολάτα 4[...]
Πηγή: akispetretzikis.com700 γρ. πραλίνα σοκολάτας (400 γρ. + 300 γρ.) 3 μέτρια αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου 90 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. Μέθοδος Εκτέλεσης Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥπέροχο, φανταστικό, απολαυστικό, μοναδικό brownies!! Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Με τέσσερις σοκολάτες, γεμιστό με τσουρέκι, το οποίο το έχουμε[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά 280 γραμμάρια πραλίνα 2 αβγά 10 κουταλιές σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά καλά, κυρίως για να διαλυθούν καλά τα[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr110 γρ. βούτυρο 2 μεγάλα αυγά 1/2 κγ. αλάτι 1 κγ. baking powder 1/2 κγ. espresso σκόνη (προαιρετικά) 1 βανίλια 200 γρ. ζάχαρη 80 γρ. πραλίνα (merenda -[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 20-30 λεπτά Υλικά για 24 μερίδες: 1 φλ. τσαγιού μαργαρίνη 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλ. τσαγιού αλεύρι γ.ο.χ 1[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 250 γρ. βούτυρο 250 γρ.[...]
Πηγή: cookingbook.gr