Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Είναι ένα γιουβέτσι διαφορετικό από το συνηθισμένο που όλοι κάνουμε. Θα σας αρέσει πολύ! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 500 γραμ. κριθαράκι χοντρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε μεγάλα κομμάτια (σε θερμοκρασία δωματίου) 500 γραμμάρια κριθαράκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο έξτρα 1 κρεμμύδι μικρό ολόκληρο 3 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο[...]
Πηγή: argiro.grΜια πρωτότυπη αλλά πεντανόστιμη συνταγή. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. (1 πακέτο) κριθαράκι χονδρό 40 ml ελαιόλαδο 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 μέτρια καρότα, κατά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 500 γραμ. κριθαράκι χοντρό ½ κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μελιτζάνα φλάσκα,[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 500 γραμ. κριθαράκι χοντρό ½ κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μελιτζάνα φλάσκα[...]
Πηγή: greekcook.grΈνας εύκολος τρόπος να φτιάξουμε το γιουβετσάκι μας με κεφτεδάκια. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΧρόνος ετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα, 30 λεπτά Ολικός χρόνος: 2 ώρες Κατηγορία: κυρίως πιάτα Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 6 μερίδες Υλικά 1[...]
Πηγή: aples.gr1.200 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. ελαιόλαδο έξτρα 1 μικρό κρεμμύδι ολόκληρο 3 σκ. σκόρδο 1 καρότο 1 κομμάτι πράσο 1/2 φλ. λευκό[...]
Πηγή: argiro.grΣπίτι μας η Κυριακή πάντα ήταν-είναι ξεχωριστή,και όχι μόνο λόγω Σ/Κ... Μας άρεσε να τρώμε στο μεγάλο τραπέζι,με διαφορετικά σερβίτσια και ένα διαφορετικό,πιο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο έξτρα 1 κρεμμύδι μικρό ολόκληρο 3 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο[...]
Πηγή: argiro.grΤο γιουβέτσι είναι μια επέκταση απ' το κοκκινιστό. Μέχρις ένα σημείο η διαδικασία είναι η ίδια. Παίρνεις το κρέας και το μαγειρεύεις. Βάζεις τα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr500 γρ. (1 πακέτο) κριθαράκι χονδρό 40 ml ελαιόλαδο 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, τριμμένα στη χονδρή πλευρά του τρίφτη[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό σπάλα μοσχαρίσια (σε μερίδες) 500γρ. κριθαράκι χοντρό 150γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο ½ πράσο ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά 4 άτομα 1.200 γρ. κρέας μοσχαρίσιο χωρίς κόκαλο σε κομμάτια 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο 400 γρ. ντοματάκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1-κιλό μοσχάρι σπάλα 350 γρ. κριθαράκι μέτριο 2 φλ. τριμμένη ντομάτα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι Τυρί για τρίψιμο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝοστιμοτατο εγινε...!!! ΥΛΙΚΑ 1 κιλο μοσχαρι(χτενι,ελια,ποντικι) 1/2 κιλο κριθαρακι 2 μετρια κρεμμυδια ψιλοκομμενα 2 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες 1 συσκευασια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 1/2 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγ. ελαιόλαδο έξτρα 1 μικρό κρεμμύδι ολόκληρο 3 σκ. σκόρδο 1 καρότο 1 κομμάτι πράσο[...]
Πηγή: argiro.gr