Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 1 ½ κιλό μοσχάρι ελιά 50 γρ. πελτέ ντομάτας 50 ml κόκκινο κρασί 1 κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 3 φύλλα δάφνης 1 στικ κανέλας Ελαιόλαδο 100 γρ. ντομάτα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grελαιόλαδο για το σοτάρισμα 3 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 2 καρότα κομμένα σε φέτες πάχους 1 εκ. 1 πράσο 1200 γρ. μοσχαρίσιο μπούτι χωρίς κόκκαλο[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια 2 καροτα 1 πρασο 1200 γρ μοσχάρι μπούτι κομμένο σε κύβους 1-2 στικ κανέλας 2 φύλλα δαφνης 1/4 κγ σπόρους κυμινου ή γλυκανισου 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κ.σ. ελαιόλαδο 3 μεγάλα κρεμμύδια 2 καρότα 1 πράσο 1200 γρ. μοσχαρίσιο μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε κύβους 1-2 εκ. (Ελιά) 2 μπαστούνάκια κανέλας 2 φύλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr