Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Χάρη στις οδηγίες που παραθέσατε εδώ: Μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο , έφτιαξα το καλύτερο γιουβέτσι που έκανα ποτέ!! Ζουμερό, χωρίς να κολλάει και πολύ[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια εκείνες τις φορές που θέλουμε να χορτάσουμε κάμποσους χωρίς πολλά - πολλά και φασαρίες, το γιουβέτσι έρχεται πρώτο στη λίστα. Ο καιρός κυρώνει σιγά-σιγά,[...]
Πηγή: bostanistas.grτο πιο εύκολο, «ορίτζιναλ τεμπέλικο» γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι Το γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι παραμένει ένα ιδιαίτερα αγαπητό comfort πιάτο της[...]
Πηγή: pandespani.com50 γρ. βούτυρο 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 συσκευασία ντοματάκια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ[...]
Πηγή: argiro.grΤο εγχείρημα να μαγειρέψεις μια ολόκληρη μοσχαροκεφαλή σπανίως (έως ποτέ) επιχειρείται στο σπίτι. Πρώτα, γιατί στην πολιτισμένη μας κουζίνα είναι άγνωστο[...]
Πηγή: pandespani.comΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑρωματικό Γιουβέτσι Ποσότητα: 4 μερίδες Αποθήκευση Εκτύπωση Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα 45 λεπτά Συνολικός χρόνος 1 ώρα 55 λεπτά[...]
Πηγή: craftcooklove.grΓια την ουρά μπεζέ 2.000 γρ. μοσχάρι ουρά 1.300 γρ. ζωμός μπρεζαρίσματος ελαιόλαδο Για το ζωμο μπρεζαρισματος (για 2 κιλά ζωμό) 60 γρ. ελαιόλαδο 400[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜΟΣΧΑΡΑKΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα φαγητά στον φούρνο, είναι συνήθως και τα κυριακάτικα φαγητά μας, αφού με τα ωράρια της δουλειάς μας, μόνο την Κυριακή έχω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 200ΓΡ. τοματοχυμό ½ κούπα ελαιόλαδο ½ κούπα βούτυρο λιωμένο 1 πακέτο κριθαράκι 400 γραμμάρια περίπου 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά μανέστρα ή μανεστράκι: 500 γρ. μοσχάρι: (κιλότο, σπάλα ή ελιά) 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες ντομάτες: 1 κιλό, ώριμες ντοματοπελτές: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.com1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 200 ml. τοματοχυμό 50 ml. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 πακέτο κριθαράκι 4 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικό) 100 γρ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook=ΜΟΣΧΑΡΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΥΛΙΚΑ 500 γραμμαρια κριθαρακι μετριο 1 ½ κιλο μοσχαρι γαλακτος 1/2 φλυτζανι ελαιολαδο 1κ.σ. βουτυρο 2 μεγαλες ωριμες ντοματες[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥλικά μανέστρα ή μανεστράκι: 500 γρ. μοσχάρι: (κιλότο, σπάλα ή ελιά) 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες ντομάτες: 1 κιλό, ώριμες ντοματοπελτές: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑγαπάτε τα ΚΑΣΤΑΝΑ; Εγώ νομίζω ότι είναι προφανές ότι τα λατρεύω με τόσες συνταγές για κάστανα που έχω αναρτήσει. Είναι ένα παραδοσιακό φαγητό με μοναδική[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈλεγα να αναρτήσω μηλοπιτάκια σήμερα άλλα, έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ, είπα να βάλω κάτι αλμυρό, ένα ευχάριστο διάλειμμα για να επιστρέψω στα γλυκά με τα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΧρόνος ετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα, 30 λεπτά Ολικός χρόνος: 2 ώρες Κατηγορία: κυρίως πιάτα Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 6 μερίδες Υλικά 1[...]
Πηγή: aples.gr