Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Έλεγα να αναρτήσω μηλοπιτάκια σήμερα άλλα, έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ, είπα να βάλω κάτι αλμυρό, ένα ευχάριστο διάλειμμα για να επιστρέψω στα γλυκά με τα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΓια εκείνες τις φορές που θέλουμε να χορτάσουμε κάμποσους χωρίς πολλά - πολλά και φασαρίες, το γιουβέτσι έρχεται πρώτο στη λίστα. Ο καιρός κυρώνει σιγά-σιγά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο γιουβέτσι είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων.Σημείο κατατεθέν των κυριακάτικων τραπεζιών. ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο γιουβέτσι είναι ίσως η επιτομή του Ελληνικού comfort food. Ένα φαγητό που κάνω συχνά, ορέγομαι συχνότερα και το σερβίρω σχεδόν πάντα όταν έχω καλεσμένους[...]
Πηγή: caruso.gr1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο έξτρα 1 κρεμμύδι μικρό ολόκληρο 3 σκελίδες σκόρδο 1 καρότο[...]
Πηγή: argiro.grΤο καλύτεροτεροοοοο κριθαράκι γιουβέτσι ευωδιαστό και μυρωδάτο! Σας έχει τύχει ποτέ να δημιουργήσετε κάτι που να είναι τόσο ωραίο/γευστικό που να σας κάνει να[...]
Πηγή: tasteandtell.grΤο γιουβέτσι είναι ένα από τα αγαπημένα πιάτα μικρών και μεγάλων.Σημείο κατατεθέν των κυριακάτικων τραπεζιών. ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι ή σπάλα κομμένο σε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια γιουβέτσι εμείς συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε κοτόπουλο και το συνοδεύουμε με τετράγωνες μικρές χυλοπίτες (στην περιοχή μας λέγονται τουτουμάκια). Έτσι το[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜΟΣΧΑΡΑKΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα φαγητά στον φούρνο, είναι συνήθως και τα κυριακάτικα φαγητά μας, αφού με τα ωράρια της δουλειάς μας, μόνο την Κυριακή έχω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠολύ αγαπημένο φαγάκι και πολύ εμφανίσιμο όταν σερβίρεται σε ατομικά πυρίμαχα σκεύη! Υλικά για 6 μερίδες: 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ποντίκι κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΚυριακή σήμερα και θα σας δώσω μια συνταγή άκρως Κυριακάτικη! Βέβαια καθένας σας θα έχει τη δική του βερζιόν, οπότε το συγκεκριμένο ποστ είναι για όσους δεν[...]
Πηγή: foodjunkie.euΥλικά 1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο έξτρα 1 κρεμμύδι μικρό ολόκληρο 3 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1,2 κιλά μοσχαρίσια σπάλα, κομμένη σε μερίδες 1/2 κιλό κριθαράκι, χοντρό 120 ml ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ 1 κλωνάρι σέλερι, σε[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό σπάλα μοσχαρίσια (σε μερίδες) 500γρ. κριθαράκι χοντρό 150γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο ½ πράσο ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά 1-κιλό μοσχάρι σπάλα 350 γρ. κριθαράκι μέτριο 2 φλ. τριμμένη ντομάτα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι Τυρί για τρίψιμο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους... Ο καιρός πάλι βροχερός, πολύ φθινοπωρινός, ότι πρέπει για ζεστό, μαμαδίστικο φαγητό! Τι θα λέγατε για ένα[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grτο πιο εύκολο, «ορίτζιναλ τεμπέλικο» γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι Το γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι παραμένει ένα ιδιαίτερα αγαπητό comfort πιάτο της[...]
Πηγή: pandespani.com