Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Αγαπάτε τα ΚΑΣΤΑΝΑ; Εγώ νομίζω ότι είναι προφανές ότι τα λατρεύω με τόσες συνταγές για κάστανα που έχω αναρτήσει. Είναι ένα παραδοσιακό φαγητό με μοναδική[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια 4-6 άτομα 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμός τομάτας 1 κουταλιά της σούπας πελτές τομάτας 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 φύλλο δάφνης ½ φλιτζάνι βούτυρο τριμμένο[...]
Πηγή: sidagi.grΟ τραχανάς είναι ένα ζυμαρικό σε κοκκώδες σχήμα. Φτιάχνεται με αλεύρι και γάλα. Το είδος του είναι ξινός ή γλυκός. Η διαδικασία παρασκευής του όχι και τόσο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο συγκεκριμένο κρέας γίνεται με πολλούς τρόπους εδώ στα Χανιά. Ένας τρόπος είναι και αυτός εδώ. Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι τα εξής: 1 1/2 κιλό ζυγούρι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 1/2 κ. κατσικάκι (μπούτι κατά προτίμηση) 4 κ.σ φυτίνη 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα 250γρ. τομάτα ψιλοκομμένη 300γρ.κριθαράκι αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: sidages.grΤο γιουβέτσι είναι μια επέκταση απ' το κοκκινιστό. Μέχρις ένα σημείο η διαδικασία είναι η ίδια. Παίρνεις το κρέας και το μαγειρεύεις. Βάζεις τα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grp { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { } Υλικα: ενα κοτοπουλο κομμενο σε μεριδες η¨στην μεση 3-4 ντοματουλες φρεσκιες στον τριφτη 3-4[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr50 γρ. βούτυρο 750 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 συσκευασία ντοματάκια ψιλοκομμένα 2 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ[...]
Πηγή: argiro.grΓιουβέτσι με χειμωνιάτικα λαχανικά γιατί σας το «χρώσταγα». Ακολουθεί βλέπεις το γιουβέτσι με καλοκαιρινά λαχανικά, γιατί όπως έχουμε πει, επιλέγουμε φρούτα[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΑρνί γιουβέτσι με κριθαράκι και τυρί Η συνταγή αυτή είναι σχετικά απλή και εύκολη και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τα αγαπημένα σας[...]
Πηγή: greekouzina.grΓιουβέτσι πεθύμησε η οικογένεια !!! ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ένα κιλό μοσχάρι χτένι το μισοβράζω πρώτα κ μετά το σοτάρω με κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Σβήνω με κρασί κ έπειτα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr