Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Υλικά για το αρωματικό βούτυρο: 300 γρ.βούτυρο αγελάδος κομμένο σε κύβους και σε θερμοκρασία δωματίου 1/2 σκελίδα σκόρδου λιωμένη 80 γρ.φυλλαράκια από[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά 1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο κομμένο σε χοντρά κομμάτια ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο πιπέρι πράσινο και μαύρο 1 φλ. κρασί (κόκκινο ή λευκό) 1 σκελίδα[...]
Πηγή: e-syntages.grΥλικά: 2 μοσχαρίσια φιλέτα 3 κουταλιές σούπας βούτυρο γάλακτος ½ ποτήρι του κρασιού βότκα ζωμό από 1 κύβο κρέατος 1 κουταλάκι του γλυκού πράσινο και μαύρο[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Σκόρδο και sherry αποτελούν τα sine qua non υλικά κάθε καθαρόαιμου Iσπανού . Συνδυασμένα εδώ με μοσχαρίσιο φιλέτο , μεταφέρονται από το παραδοσιακό tapas bar[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 400 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο 40 γρ. κουβερτούρα 1 τεμάχιο τσίλι 1/2 κ.γλ. κύμινο 100 ml βαλσάμικο 10 ml τσίπουρο 40 ml λευκό κρασί 1 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 4 μοσχαρίσια φιλέτα των 350 γρ. περ. το καθένα, πάχους 3,5 εκ.* 1 κ. μανιτάρια μπράουν ή λευκά 2 κ.σ. χοντροσπασμένο μείγμα πιπεριών 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό το «Etrusco», Κάτω Κορακιάνα, Κέρκυρα: Όταν ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι υποσχέθηκε να μας δώσει μία από τις κλασικές συνταγές του για φιλέτο, ο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ συνδυασμός πράσινων μήλων και τρούφας είναι αυτός που δίνει το στίγμα του πιάτου. Το ελαφρώς καραμελωμένο μήλο απορροφά την ευωδιά του χυμού της τρούφας και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κιλό μοσχαρίσια φιλέτα 300 γρ. κρεμμύδια 2 καρότα 40 γρ. ξερά μανιτάρια 3/4 κούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά αλεύρι και επιπλέον αλεύρι για τηγάνισμα 3/4 κούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜία Πέμπτη στις Βρυξέλλες . Όταν όλοι οι “ντόπιοι” φεύγουν από την πόλη, επιστρέφοντας στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Οι καλύτερες ώρες για να κάνει κανείς[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φιλέτο μοσχαρίσιο 250 γρ. περίπου 100 γρ. μανιτάρια 50ml. κρασί Πόρτο Σκορδόλαδο Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Λίγη ντεμί γκλας Πρώτα σοτάρουμε το ελαιόλαδο σ’ ένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook800γρ. – 1 κιλό φιλετάκια 1 κ.σ. πράσινο πιπέρι σε κόκκους 1 ποτήρι λευκό κρασί 250ml κρέμα γάλακτος 4 κ.σ. ελαιόλαδο ή 2 κ.σ. βούτυρο αλεύρι για το πανάρισμα[...]
Πηγή: cooklos.grΓια 2-4 ατομα 4 φέτες φιλέτο μοσχαριού 500 γραμμάρια φρέσκα ριγκατόνι 250 γραμμάρια μανούρι 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος Λίγο λευκό κρασί (μισό ποτήρι του[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 2 φλιτζάνια μανιτάρια (Βωλίτες, Πρόβεια, Μορχέλλες κ.ά.) 1 κιλό φιλετάκια μοσχαρίσια 1 καρότο 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 ποτήρι κρέμα γάλακτος λάδι,[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΘα χρειαστούμε: Φιλέτα μοσχαρίσια βούτυρο και λάδι αλάτι και πιπέρι μαϊντανός 1 κουταλιά κορν φλάουρ 1 φλυτζάνι ζωμός λαχανικών 2 κουταλιές μουστάρδα 1/2[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr1 κιλό μοσχαρίσια φιλέτα 300 γρ. κρεμμύδια 2 καρότα 40 γρ. ξερά μανιτάρια 3/4 κούπας ελαιόλαδο 1 κουταλιά αλεύρι και επιπλέον αλεύρι για τηγάνισμα 3/4 κούπας[...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 μοσχαρίσια φιλέτα (190 γρ. το καθένα) 1 κιλό μανιτάρια 6 κουταλιές ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 1 κουταλιά χυμό λεμονιού 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (Σερβίρει 2 ) 2 φιλέτα μοσχαρίσια (220 γρ. περίπου το καθένα) 100γρ. βούτυρο 40ml κονιάκ 1 κύβο βοδινού Ανάλογο αλάτι- πιπέρι έτοιμη bearnaise Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidages.gr