Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Λοιπον την βραστη γιδα δεν την ηθελε κανεις να την φαει ..εκανα κι εγω γιουβετσακι με το ζουμι της κι εγινε τελειο!!! αφου την εβρασα οπως σας ειπα στο τελος[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Πεντανόστιμη σούπα με κρεατάκι από γίδα. Παραδοσιακό χειμωνιάτικο πιάτο για μερακλήδες, σε πολλές περιοχές της[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Το φημισμένο, με το ιδιαίτερα νόστιμο κρέας αγριοκάτσικο από το νησάκι Σχίζα Μεσσηνίας, μαγειρεμένο με τον παραδοσιακό[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Λαχταριστό φαγητό με ιδιαίτερη γεύση, παραδοσιακό, αγαπημένο φαγητό στα τραπέζια των γάμων. Υλικά 1 κιλό γίδα 1 κιλό[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΥλικά 1 κιλό κρέας γίδας κατάλληλο για βραστό 2-3 κουταλιές της σούπας ξίδι 1-2 πατάτες 2-3 καρότα 2-3 ξερά κρεμμύδια μικρά 1 ματσάκι σέλινο αλάτι, πιπέρι 1/2[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 1 κιλό κρέας από γίδα κομμενο μεριδες 2 μεγαλα κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 πατάτες κομμένες σε κύβους 2 μικρα κολοκυθια[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΤην πιο νόστιμη γίδα βραστή λένε, την κάνει ο Ναύαρχος στο χωριό Κοσμάς. Ο Κοσμάς είναι ένα πανέμορφο χωριουδάκι της Αρκαδίας, μόλις μια ώρα μακρύτερα από το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑντρικό πιάτο κυρίως και για όσους ξέρουν να τρώνε... Υλικά 1,5-2 κ. γίδα (κυρίως μπροστινό, χεράκι) 5-6 μέτριες πατάτες 3-4 μέτρια κρεμμύδια 2-3[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΥλικά: 2 κιλά γίδα 1 μεγάλο κρεμμύδι 10 γαρύφαλλα 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Παίρνουμε το κρεμμύδι και το καθαρίζουμε. Καρφώνουμε τα[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 4 κιλά γίδα 2 μεγάλα κρεμμύδια 20 γαρύφαλλα αλάτι και πιπέρι 2 ματσάκια μαϊντανό Εκτέλεση: Τεμαχίζουμε την γίδα. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια[...]
Πηγή: greekcook.grΠροοίμιο Η πρώτη μου εμπειρία με γίδα βραστή ήταν.... οπτική. Πηγαίναμε με τους γονείς μου στην Τρίπολη, και θυμάμαι μία πινακίδα προς το τέλος του[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜια από τις πιο παραδοσιακές σούπες της Ελλάδας... εμείς την δοκιμάσαμε από συνταγή καλαματιανή. Πάντως κάπως έτσι την ετοιμάζουν και στην Στερεά Ελλάδα και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html1 1/2 κιλο γιδα (η οσο εσεις θελετε) αλατι-πιπερι 1ποτηρι ρυζι απλο 2 λεμονια Πλενουμε προσεκτικα το κρεας και το βαζουμε σε μεγαλη κατσαρολα να βρασει.[...]
Πηγή: cooktherapy.gr3 κιλα γιδα 2 φύλλα δάφνη 4-5 καρότα 4 κρεμμύδια μεγαλα 1/2 ματσάκι ανιθο 1/2 ματσάκι σέλινο 100 ml γαλα 2 λεμόνια 30 γρ τυρί τριμμένο 2 αυγα 8-10 πατατες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλο γιδα 2-4 πατατουλες 2-3 καροτακια 2-3 κρεμμυδακια 1 ματσακι σελινο Αλατι και πιπερι ρυζι γλασε ή οτι αλλο σας αρεσει 1 αυγο αν θελετε να κανετε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr