Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
υλικά 4 μεγάλα στήθη πάπιας Για τη γλυκόπικρη σως 240ml φρέσκο χυμό πορτοκαλιού 150ml δυνατό καφέ 120ml Cointreau πιπέρι καγιέν Για τη σάλτσα εσπεριδοειδών[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα): 750 γραμ. φιλέτο πάπιας 2 μάνγκο ½ κουτ. γλυκού τριμμένο τζίντζερ 2 cl κρασί portο 1 lt ζωμό κότας λίγη τριμμένη φλούδα απο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά 1 πάπια 2½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 πάπια, 1 3/4 -2 κιλά, μπόλικο λάδι για τηγάνισμα. Σος : 5 φλ. ζωμός κότας (φτιαγμένος με 1 ½ -2 κύβους ζωμού, ή ζωμό σε σκόνη), 2½ φλ. ξηρό Sherry[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά μια πάπια, 1 1/2 περίπου κιλό 2 κουταλιές σούπας βούτυρο ή φυτίνη 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί άσπρο 3 φλ. τσαγιού νερό 1/2 κιλό ντομάτες φύλλα δάφνης [...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: 1 (3-4 κιλά) πάπια 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι για τη σάλτσα 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ τριμμένο 2 κουταλιές[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Μαγειρεύουμε παπί όχι πολύ συχνά διότι είναι μία συνταγή λιγάκι μπελαλίδικη αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει το κόπο. Η προέλευση της συνταγής είναι από το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ συνταγή είναι της Σοφίας Τσιτηρίδου από τη Βόρεια Ελλάδα. Υλικά 1 πάπια (2 κιλά περίπου) 100 γρ. βούτυρο ½ κουτί κονσέρβα κεράσια 1 κουταλιά αλάτι και[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1½ φλ. παστά κεράσια, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα, 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 πάπια 2 κιλά περίπου 50 γρ. βούτυρο 7 μεγάλα κρεμμύδια 2 κιλά ραπανάκια 1 λίτρο νερό 150 γρ. μικρά κρεμμύδια 2 ποτηράκια κρασί Μαδέρας[...]
Πηγή: sidages.grΥΛΙΚΑ 1 πάπια 2 περίπου κιλά (με το συκωτάκι της, αν έχει) 1 κρεμμύδι σε φετάκια, 2 κουταλιές βούτυρο, 2 κουταλιές λάδι, 1 καρότο σε φετάκια, 1 κλωνάρι σέλινο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 1 πάπια 2 ½ περίπου κιλά, 1 ½ φλ. παστά κεράσια χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα (ή δαμάσκηνα ψιλοκομμένα), 1 φλ. μπράντι (ή για τα δαμάσκηνα 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα) 4 φιλέτα πάπιας (με την πετσούλα τους) γύρω στα 350 γρ. το καθένα, ξεπαγωμένα αποβραδίς στο ψυγείο, 1 κουταλάκι ανάμικτα μπαχαρικά (Mixed[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣτήθος πάπια φιλέτο με σύκα και βανίλιες Την παράταση σε καλοκαιρινό ματς παίζουν «ατρόμητα» τα μαύρα σύκα. Ηρωικά ως τα πέναλτι και παραπέρα, αν χρειαστεί, σε[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.grΗ πάπια δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην Ελλάδα. Την τρώμε στα εστιατόρια που ξενοφέρνουν κι εκεί συνήθως ως «μαγκρέ» (magret), δηλαδή στήθος[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 πάπια 1 1/2 περίπου κιλό 2 κουταλιές σούπας βούτυρο ή φυτίνη 1 φλιτζάνι τσαγιού κρασί άσπρο 3 φλ. τσαγιού νερό 1/2 κιλό ντομάτες φύλλα[...]
Πηγή: sidages.grΜια κλασική γαλλική συνταγή πολύ χριστουγεννιάτικη, που γίνεται πανεύκολα και σερβίρεται συνήθως με πουρέ πατάτας. Η σάλτσα της είναι πεντανόστιμη. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ[...]
Πηγή: xrysessyntages.com