Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
60 ml ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 900 γρ. ώριμα ντοματάκια, ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 μεγάλη χούφτα φύλλα φρέσκου[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ 600 γρ. κολοκύθα 85 γρ. κουκουνάρι Ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι Αλάτι Πιπέρι Ζάχαρη Φασκόμηλο 1 σκ. σκόρδο 250 γρ. κανελόνια Barilla 1 σάλτσα Pecorino Barilla[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤα κανελόνι (cannelloni) πήραν το όνομά τους από το σχήμα τους, που μοιάζει με καλάμι (canna) και στην ουσία πρόκειται για …»μεγάλο καλάμι» μια και η κατάληξη[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚανελόνι με αγκινάρες, ανθότυρο και μπεσαμέλ Αν ένα σενάριο ήθελε την cucina povera αποφασισμένη να αλλάξει τάξη και να αναρριχηθεί σε πλούσια τραπέζια[...]
Πηγή: pandespani.comΑυτή τη συνταγή τη βρήκα σε βιβλίο γνωστής μαγείρισσας της τηλεόρασης. Την έχω φτιάξει πολλές φορές και πάντα αρέσει πολύ! Τι χρειαζόμαστε: Για τη σάλτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr