Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για το σιρόπι 1 κιλό ζάχαρη Μισό λίτρο νερό Χυμό από ένα λεμόνο 5,6 κόκκους μαστίχας ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ποτήρι λάδι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜπακλαβάς με λάδι Μία παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς μας, Σοφίας. θα χρειαστούμε: 1 κ φύλλο κρούστας ή βηρυτού που είναι πιο λεπτό 700 γρ καρυδόψιχα 3 κουτ.[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΜπακλαβάς όχι με 20-30- 40 φύλλα…. αλλά με 45 σπιτικά φύλλα!!! Κι όμως είναι τόσο εύκολος που είμαι σίγουρη θα γίνει και δικός σας αγαπημένος, Αν τον[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚαι κάπως έτσι φτάσαμε στην τέταρτη και τελευταία ανάρτηση του project "Boys can cook". Να την πω την αλήθεια. Στενοχωριέμαι. Αλλά χαίρομαι πολύ που σήμερα έχω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr...αφιερωμένος στους λάτρεις των σιροπιαστών Γλύκα άνευ ορίων!! Ένας πλούσιος μπακλαβάς ...από κείνους που όταν αρχίσεις δεν μπορείς να σταματήσεις το πηρούνι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑναρτήθηκε με την άδεια του https://www.facebook.com/AVLONARIsuch-a-lovely-place-84467901565/?fref=ts Μπακλαβάς Κουμιώτικος από το Οριό ! Της κυρίας Ευαγγελίας[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΜΕ ΦΥΣΤΙΚΙ (FISTIKLI BAKLAVA) Οσοι έχετε επισκευτεί την Κωνσταντινούπολη, σίγουρα θα έχετε μπεί στον πειρασμό να δοκιμάσετε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛοιπόν το ξέρω πως πολλοί έχετε ανησυχήσει για την απουσία μου. Έχω πάρει πολύ γλυκά μέηλ από αναγνώστες και κάποιοι άφησαν και σχόλια στο μπλογκ ρωτώντας τί[...]
Πηγή: foodjunkie.euΚαιρός της αμυγδαλιάς, αλλά εμείς ας χαρούμε τους καρπούς της μ' ένα ωραίο κέρασμα γεμάτο αρώματα, ενώ ταυτόχρονα είναι και νηστίσιμο για να γλυκάνουμε κι'[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓια το φύλλο: 2 κιλά αλεύρι 4 ποτήρια νερό 2 φλιτζάνια του καφέ ελαιόλαδο λίγο αλάτι για τη γέμιση: 1 κιλό λεπτοαλεσμένο αμύγδαλο χωρίς φλούδες 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΚαι αν ο μπακλαβάς, δεν είναι «γωνία» ... δεν λέει! Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση μπακλαβά, όλα τα κομμάτια «παίζουν» εξίσου καλά. Ένας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (30-35 κομμάτια περίπου) : 500 γρ. καθαρισμένη κολοκύθα, κομμένη σε μεγάλους κύβους 120 ml (1/2 φλιτζάνι) ελαιόλαδο και λάδι για την επάλειψη του φύλλου[...]
Πηγή: yumyum.grΟ μπακλαβάς είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα γλυκά ταψιού! Νοστιμότατο και ευπαρουσίαστο, εορταστικό και πάντα επίκαιρο, συναρπάζει οπτικά και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grKάθε χρόνο, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, η μητέρα μου φτιάχνει τον περίφημο μπακλαβά της! Είναι το κέρασμά της για τις γιορτές των αδερφών μου Βασίλη και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι χειμωνιάτικη, Χριστουγεννιάτικη, υπέροχα νόστιμη και πολύ εύκολη.΄Εχει σίγουρη επιτυχία και αντικαθιστά το μπακλαβά του ταψιού. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ μπακλαβάς αυτός είναι συνταγή της γιαγιάς μου από την Μ.Ασία, αν ακολουθήσετε ακριβώς υλικά και εκτέλεση η επιτυχία είναι σίγουρη, και τέτοιο μπακλαβά λίγοι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 600 γραμ καρυδόψιχα 1 φλιτζ τσαγιού ζάχαρη 1 κουτ σούπας τριμμένη κανέλα 6-7 γαρύφαλλα καλά κοπανισμένα 220 γραμ εκλεκτό ελαιόλαδο 220[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά Για τη βάση 10 φύλλα κρούστας 150γρ. βούτυρο λιωμένο 12 αποξηραμένα σύκα ψιλοκομμένα 100γρ. καρύδια χοντροκομμένα 150γρ. γραβιέρα τριμμένη 3κ.σ[...]
Πηγή: megatv.com/cook