Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για το σιρόπι 1 κιλό ζάχαρη Μισό λίτρο νερό Χυμό από ένα λεμόνο 5,6 κόκκους μαστίχας ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ποτήρι λάδι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑπό την κ. Μόσχα Χατζηνικολή -Κάρυστος Γράφει η Μόσχα : "Η συνταγή αυτή είναι της γιαγιάς Μόσχας,την συνέχισε η νύφη της δηλ. η μάνα μου και τώρα τη συνεχίζω[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ: Λιώνουμε το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων ή στη φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία και παίρνουμε από την επιφάνεια 120 γρ. καθαρό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈνα του κομμάτι σε στέλνει στον παράδεισο. Ειδικά, αν το φύλλο είναι τραγανιστό και το σιρόπι σωστό. Ο παραδοσιακός μπακλαβάς, που μεγάλωσε γενιές και γενιές,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα του κομμάτι σε στέλνει στον παράδεισο. Ειδικά, αν το φύλλο είναι τραγανιστό και το σιρόπι σωστό. Ο παραδοσιακός μπακλαβάς, που μεγάλωσε γενιές και γενιές,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια τη γεμιση 1 κιλο αμυγδαλο ασπρο 250 γραμμαρια ζαχαρη 1/2 κ.γ. κανελα 1/2 κ.γ. μαστιχι 2 κ.σ. φρυγανια τριμμενη γαρίφαλο για το στολισμα Για το σιροπι 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜία συνταγή.... που είδα για πρώτη φορά το 1981 όταν μου έφεραν ένα γυναικείο περιοδικό στο μαιευτήριο που γέννησα την κόρη μου, προς τα τέλη Δεκεμβρίου. Τα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΑυτός ο υπέροχος και πολύ εύκολος μπακλαβάς κατάγεται από την Πελοπόννησο και είμαστε σίγουροι ότι θα τον λατρέψετε! Η παρασκευή του δεν θα σας πάρει πάνω από[...]
Πηγή: lovecook.gr