Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Πολύ πολύ πολύ νόστιμη κολοκυθόπιτα με πράσινα κολοκυθάκια, δε βρήκα κάποια παρόμοια εδώ και τη λατρεύω! Τι χρειαζόμαστε: Για τη Ζύμη 1/2 κιλό αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...Η ιδέα μου ήρθε όταν έψαχνα τα λαχανικά του ψυγείου μου, τι να τα κάνω, τι να τα κάνω... βρε, δεν φτιάχνω μια πίτα..? :-) Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ κολοκυθάκια 200 γρ φρυγανιά τριμμένη 250 γρ ανθότυρο 300 γρ φέτα 1 πράσο 1 κρεμμύδι μέτριο 1 μεγάλο καρότο άνιθος (κατά βούληση) 1/2 φλιτζάνι λάδι λίγο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑπό την κ. Μαρία Ρούπα -Ραπταίοι Μεσοχωρίων ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 750γρ αλεύρι κοσκινισμένο λίγο αλάτι λίγο ξύδι νερό όσο πάρει(χλιαρό) ελαιόλαδο για το άλειμα[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΥλικά Κολοκυθάκια 5 -6 τεμ τριμμένα Μανιτάρια στρογγυλά 3 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένο Αυγά 2 τεμ χτυπημένα Ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΜία χωριάτικη πίτα που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 6-8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, μαγείρεμα 1 ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟι κολοκυθόπιτες είναι γλυκές και νόστιμες πίτες. Φυσικά η κολοκυθόπιτα με κολοκύθα εξακολουθεί να είναι πρώτη στην καρδιά μου και πιστεύω ότι πάντα θα είναι.[...]
Πηγή: bostanistas.gr1.200 γραμμ. κολοκυθάκια τρυφερά 5 αυγά χτυπημένα 300 γραμμ. φέτα σε τρίμματα 300 γραμμ. φρέσκο ανθότυρο 160 γραμμ. (1 φακελάκι) φρυγανιά 2 κ.σ. άνηθο[...]
Πηγή: argiro.grΣτην Κρήτη τις πίτες συνηθίζουν να τις λένε μπουρέκια οπότε αυτό είναι Χανιώτικο κολοκυθομπούρεκο. Υλικά Για τη ζύμη: ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά: 4-5 μεγάλα χοντρά φύλλα χωριάτικα (τύπου Ψαχνών ή προψημένα) 3-4 κολοκυθάκια πράσινα 1-2 αυγά 200 γρ, τυρί φέτα 100 γρ. ανθότυρο ή μυζήθρα 1/4[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.gr1.200 γραμμ. κολοκυθάκια τρυφερά 5 αυγά χτυπημένα 300 γραμμ. φέτα σε τρίμματα 300 γραμμ. φρέσκο ανθότυρο 160 γραμμ. (1 φακελάκι) φρυγανιά 2 κ.σ. άνηθο[...]
Πηγή: argiro.gr