Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
Κάνοντας τις πατάτες πουρέ φτιάχνουμε μια νόστιμη σκορδαλιά! Τι χρειαζόμαστε: 4 πατάτες μεγάλες 3-6 σκελίδες σκόρδο (αναλόγως την προτίμηση) 1 λεμόνι ο χυμός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!! Και του χρόνου να είστε καλά! Μέρα παλιγγενεσίας σήμερα και δεν θα σχολιάσω καθόλου ό,τι αφορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙ Σκορδαλιά: Ορεκτικό που λατρεύεις να μισείς! Όχι για κανέναν άλλο λόγο όσο για τα γνωστά επακόλουθα μετά την... κατανάλωση. Σήμερα θα σας[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙ Η κλασσική σκορδαλιά που έφτιαχναν η μαμά μου και η γιαγιά μου ... Αυξομειώνοντας την ποσότητα του σκόρδου, μπορείτε να την κάνετε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr7 πατάτες βρασμένες 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 κ.σ. ξίδι 1 φλιτζ. ελαιόλαδο Άλλες συνταγές με: πατάτες σκόρδο αλάτι[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά της συνταγής μας Για την σκορδαλιά 4-5 πατάτες 1 κιλό 5-6 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο 4 κ.σ ξύδι λευκό χυμός από 1/2 λεμόνι ξύσμα από[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 450 γρ. μουσκεμένη και στιμμένη ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού 250 γρ. καρύδια 7-8 σκελίδες σκόρδου (1 μικρό κεφάλι) 1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: e-sofia.grΗ Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. Το βασικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η σκορδαλιά δεν είναι μόνο ένα πολύ νόστιμο ελληνικό, ορεκτικό, αλλά έχει και πολύ χρήσιμες ιδιότητες εξαιτίας του σκόρδου. Αυτό ρίχνει[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΣκορδαλιά με ψωμί και καρύδι Τι χρειαζόμαστε: 2 ψωμιά που να έχουν αρκετή ψίχα 200 γραμμάρια ψίχα καρύδια 5 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά της σούπας αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα περισσεύματα δεν τα πετάμε..τα ανακυκλώνουμε και μερικές φορές τα κάνουμε, αν όχι νοστιμότερα τουλάχιστον πλουσιότερα σε υλικά και σε γεύση! 'Οπως αυτήν την[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΤι ωραίο όνομα το παστινάκι! Parsnip ή παστινάκι λοιπόν Ελληνιστί, είναι το λαχανικό ρίζα που μοιάζει εξωτερικά με το καρότο αλλά η γεύση του βρίσκεται ανάμεσα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά για την σκορδαλιά 1 κρίθινο παξιμάδι για ντάκο 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 20 ml ξύδι 40 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1/2 κούπα καρυδόψιχα και λίγη ακόμη[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα!! Και του χρόνου να είστε καλά! Μέρα παλιγγενεσίας σήμερα και δεν θα σχολιάσω καθόλου ό,τι αφορά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο καταλάβατε ότι φτάσαμε 25η Μαρτίου την Δευτέρα ετσι? Γιατι ο καιρός εδώ μόνο Άνοιξη δεν θυμίζει! Χιονίζει κάθε μέρα, δεν έχει κρύο και ουτε χιονίζει πολύ[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟ συχωρεμένος ο πατέρας μου ποτέ δεν ανακατευόταν με την κουζίνα. Δεν ήξερε ούτε καφέ να φτιάξει. Σ΄ αυτά τα πράγματα ήταν εντελώς ανατολίτης. Ήθελε η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ σκορδαλιά από πατάτα είναι φανταστική. Παλιά οι νοικοκυρές έβραζαν τις πατάτες και μετά τις κτυπούσαν με το γουδοχέρι στο μεγάλο ξύλινο γουδί. Από τότε που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕυαγγελισμός ~ Κοίμηση της Θεοτόκου (25η Μαρτίου - 15 Αυγούστου) Υλικά: Κομμένα λαχανικά σε ροδέλες: Μελιτζάνα Κολοκυθάκι (ή όποιο άλλο θέλετε και είναι εντος[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.gr