Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Ελαφριά, αφράτη, μαλακή και νόστιμη μπεσαμελ με λάδι. Τι χρειαζόμαστε: 1/4 - 1/3 ποτηριού κρασιού λάδι ελιάς 1 λίτρο γάλα 2-3 αυγά 2,5 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥποσχέθηκα ότι μετά από τον "βασιλιά του καλοκαιριού" τον μουσακά θα αναρτήσω και την πλήρη συνταγή για την μπεσαμέλ sournois. Την ονόμασα πονηρή γιατί[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΌπως γνωρίζουμε η μπεσαμέλ είναι γαλλικής προέλευσης. Στην Ελλάδα τόλμησε ο Νικόλαος Τσελεμεντές να την παντρέψει με ελληνικά φαγητά που έδεσαν αρμονικά σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ μπεσαμέλ είναι μια κρεμώδης σάλτσα που χρησιμοποιείται σε μεγάλη ποικιλία φαγητών τα οποία κατά κανόνα μπαίνουν στο φούρνο. Ενσωματώθηκε -σύμφωνα με[...]
Πηγή: e-syntages.grΜπεσαμέλ : το μυστικό της σάλτσας είναι το γάλα να είναι ζεστό προτού προσθεθεί στο αλεύρι και να ανακατευτεί καλά με σύρμα για να μην σβολιάσει! Σάλτσα[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΦτιάξτε την δικιά σας πεντανόστιμη σπιτικιά μπεσαμέλ. Εύκολη και πετυχημένη. Υλικά: 100 γρμ. αλεύρι 100 γρμ. βούτυρο, ή φυτίνη 1 λίτρο γάλα, κατά προτίμηση[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΠολλές φορές στο παρελθόν, είχα μπει στον πειρασμό να αγοράσω έτοιμη μπεσαμέλ. Ήταν μια ευκολία. Πού να λερώνεις κατσαρόλες, να έχεις το φόβο μη σβωλιάσει κλπ[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜετά από αρκετά πειράματα και διαφορετικές συνταγές για μπεσαμέλ, κατέληξα φίλες μου σε αυτήν την πεντανόστιμη συνταγή που την χρησιμοποιώ παντού, στο[...]
Πηγή: omanoclock.grΜετά από αρκετά πειράματα και διαφορετικές συνταγές για μπεσαμέλ, κατέληξα φίλες μου σε αυτήν την πεντανόστιμη συνταγή που την χρησιμοποιώ παντού, στο[...]
Πηγή: omanoclock.gr