Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Χωρίς να σβολιάσει. Τι χρειαζόμαστε: 8 κουτ.σούπας αλεύρι 4 κουτ.σούπας φυτίνη 1 λίτρο γάλα φρέσκο 3 αυγά αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 φλυτ. τσαγιού τυρί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1/2 βιτάμ 1,5 γεμάτη κ.σ. κορν φλάουρ 1,5 γεμάτη κ.σ. αλεύρι(για όλες τις χρήσεις) 850-900 γρ. γάλα 1 αυγό Εκτέλεση: Λιώνουμε το βιτάμ.[...]
Πηγή: greekcook.gr1.5 λίτρο γάλα 8 κουταλιές γεμάτες αλεύρι 6 κουταλιές βιτάμ 2 αυγά μοσχοκάρυδο τριμμένο (προαιρετικά) αλάτι Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα. Σε άλλη[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 1 λίτρο γάλα 5 κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ (άμυλο αραβοσίτου) μοσχοκάρυδο αλάτι 2 αυγά Οδηγίες Διαλύουμε σε μια μικρή κατσαρόλα το κορν φλαουρ στο[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΓρήγορη μπεσαμέλ, χωρίς θερμίδες, με όλη τη γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό στραγγιστό γιαούρι 2% 8 αυγά Αλάτι Πιπέρι Μοσχοκάρυδο Χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι αναλογίες είναι αυτές που πρέπει για να είναι πλούσια και προπάντων όχι σβολιασμένη!!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα 7 κουτ. της σούπας αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συγκεκριμένη μπεσαμέλ είναι αλμυρή και χωρίς έντονα μπαχαρικά για να μπορέσει να ταιριάζει με όλα. Μπορεί να μπεί σε παστίτσιο, μουσακά αλλά και σε διάφορες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπεσαμελ για παστίτσιο, κανελόνια, ακόμα και για μιλφειγ με μια μικρή παραλλαγή!!!!! Υλικά 1 λίτρο γάλα 14 κοφτες κ.σ. αλευρι για ολες τις χρησεις 1 βιταμ[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι νόστιμη και ελαφριά γιατί περιέχει φυτικά λιπαρά. Εσείς το μόνο που προσθέτετε είναι γάλα και είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσετε πάνω σε οποιοδήποτε[...]
Πηγή: greekcook.grΕύκολη μπεσαμέλ με απλά υλικά... Τι χρειαζόμαστε: 1 λίτρο γάλα σιμιγδάλι ψιλό λίγο λάδι 2 αβγά μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι τυρί τριμμένο (αν θέλετε) Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣάλτσα μπεσαμέλ Κρέμα μπεσαμέλ (béchamel), γνωστή και ως λευκή σάλτσα (white sauce): μία από τις βασικότερες σάλτσες της γκουρμέ κουζίνας όλων των εποχών και η[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 6 κ. σ. αλέυρι 8 κ.σ. φιτίνη 4 φλιτζ. τσαγιού γάλα 1 αυγό Αλάτι-πιπέρι-μοσχοκάρυδο
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 6 κ. σ. αλέυρι 8 κ.σ. φιτίνη 4 φλιτζ. τσαγιού γάλα 1 αυγό Αλάτι-πιπέρι-μοσχοκάρυδο
Πηγή: cookingbook.grΓια ένα μέτριο ταψί Υλικά: 7 κ.σ αλεύρι 2 κ.σ φυτίνη 1 1/2 λίτρο γάλα 2 κρόκους αυγών(προαιρετικά) Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι μοσχοκάρυδο(προαιρετικά)[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΚι όμως υπάρχει. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε διάφορα νηστίσιμα φαγητά και αντικαθιστα επαξια την κανονικη 800 ml νερό 2 κουταλάκια γλυκού αφυδατωμένη[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά για 1 δόση 2 κ.σ. μαργαρίνη 2 κ.σ. αλεύρι 1 κούπα γάλα τριμμένο μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι άσπρο 1 αυγό Εκτέλεση Λιώνουμε την μαργαρίνη και τσιγαρίζουμε[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΕίναι απίστευτη! Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα αλεύρι ΓΟΧ 1 κούπα φυτίνη 1 κούπα κεφαλοτύρι 1 κουτί γάλα εβαπορέ 1 κουτί νερό (γεμίζουμε με νερό του τενεκεδάκι του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 5 κούπες νερό βραστό 1 κύβο λαχανικών 3/4 κούπας νιφάδες πουρέ πατάτας 3/4 κούπας αλεύρι 1/2 κούπα λάδι Αλάτι, μοσχοκάρυδο Εκτέλεση: Βράζουμε το νερό[...]
Πηγή: syntages.matia.gr