Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Μπεσαμελ για παστίτσιο, κανελόνια, ακόμα και για μιλφειγ με μια μικρή παραλλαγή!!!!! Υλικά 1 λίτρο γάλα 14 κοφτες κ.σ. αλευρι για ολες τις χρησεις 1 βιταμ[...]
Πηγή: greekmasa.grΠολλές φορές στο παρελθόν, είχα μπει στον πειρασμό να αγοράσω έτοιμη μπεσαμέλ. Ήταν μια ευκολία. Πού να λερώνεις κατσαρόλες, να έχεις το φόβο μη σβωλιάσει κλπ[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜετά από αρκετά πειράματα και διαφορετικές συνταγές για μπεσαμέλ, κατέληξα φίλες μου σε αυτήν την πεντανόστιμη συνταγή που την χρησιμοποιώ παντού, στο[...]
Πηγή: omanoclock.grΧρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Υλικά: 60 γρ. βούτυρο 80 γρ. αλεύρι 1 λίτρο γάλα Εκτέλεση Κάνουμε ένα ρου άσπρο με 60 γραμμάρια βούτυρο και 80 γραμμάρια αλεύρι[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΦτιάξτε την δικιά σας πεντανόστιμη σπιτικιά μπεσαμέλ. Εύκολη και πετυχημένη. Υλικά: 100 γρμ. αλεύρι 100 γρμ. βούτυρο, ή φυτίνη 1 λίτρο γάλα, κατά προτίμηση[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΜπεσαμέλ : το μυστικό της σάλτσας είναι το γάλα να είναι ζεστό προτού προσθεθεί στο αλεύρι και να ανακατευτεί καλά με σύρμα για να μην σβολιάσει! Σάλτσα[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 1.5 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ 1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ 1/2 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1-2 ΑΥΓΑ 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 1/2 ΚΟΥΠΑ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΚι όμως υπάρχει. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε διάφορα νηστίσιμα φαγητά και αντικαθιστα επαξια την κανονικη 800 ml νερό 2 κουταλάκια γλυκού αφυδατωμένη[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ μπεσαμέλ είναι μια κρεμώδης σάλτσα που χρησιμοποιείται σε μεγάλη ποικιλία φαγητών τα οποία κατά κανόνα μπαίνουν στο φούρνο. Ενσωματώθηκε -σύμφωνα με[...]
Πηγή: e-syntages.grΧωρίς να σβολιάσει. Τι χρειαζόμαστε: 8 κουτ.σούπας αλεύρι 4 κουτ.σούπας φυτίνη 1 λίτρο γάλα φρέσκο 3 αυγά αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 φλυτ. τσαγιού τυρί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌπως γνωρίζουμε η μπεσαμέλ είναι γαλλικής προέλευσης. Στην Ελλάδα τόλμησε ο Νικόλαος Τσελεμεντές να την παντρέψει με ελληνικά φαγητά που έδεσαν αρμονικά σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΕλαφριά μπεσαμέλ με φίνα γεύση χωρίς βούτυρο που ταιριάζει απίθανα στα ογκρατέν, μουσακά, ακόμη και στο παστίτσιο. Υλικά: * 4 κούπες γάλα φρέσκο * 8 γεμάτες[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΥποσχέθηκα ότι μετά από τον "βασιλιά του καλοκαιριού" τον μουσακά θα αναρτήσω και την πλήρη συνταγή για την μπεσαμέλ sournois. Την ονόμασα πονηρή γιατί[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grMπεσαμέλ εύκολη, φτιαγμένη σαν την κρέμα του μιλφεϊγ, χωρίς κόπο και φόβο να μη σβολιάσει. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κ. γάλα φρέσκο 3 μεγάλες κουταλιές βούτυρο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη μπεσαμέλ με απλά υλικά... Τι χρειαζόμαστε: 1 λίτρο γάλα σιμιγδάλι ψιλό λίγο λάδι 2 αβγά μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι τυρί τριμμένο (αν θέλετε) Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλαφριά, αφράτη, μαλακή και νόστιμη μπεσαμελ με λάδι. Τι χρειαζόμαστε: 1/4 - 1/3 ποτηριού κρασιού λάδι ελιάς 1 λίτρο γάλα 2-3 αυγά 2,5 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά από αρκετά πειράματα και διαφορετικές συνταγές για μπεσαμέλ, κατέληξα φίλες μου σε αυτήν την πεντανόστιμη συνταγή που την χρησιμοποιώ παντού, στο[...]
Πηγή: omanoclock.gr