Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Τοπικό παραδοσιακό φαγητό της Κεφαλονιάς. Κατάλληλο για μπουφέ ή τραπέζι με πολλά άτομα. Τι χρειαζόμαστε: ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 1 κιλό αλεύρι νερό χλιαρό όσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτα Γιάννενα και γενικότερα στην Ήπειρο φημιζόμαστε για τις πίτες μας. Μια παραδοσιακή και πεντανόστιμη πίτα είναι και η κρεατόπιτα που θα μοιραστώ μαζί σας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για ζύμη) 1 κιλό αλεύρι ειδικό για πίτες 3 κουτ. σούπας ηλιέλαιο 3 κουτ. σούπας ξύδι 400 ml χλιαρό νερό 1 αυγό αλάτι αλεύρι (για άνοιγμα των φύλλων)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την γέμιση 4-5 μπούτια κοτόπουλο (ή ένα ολόκληρο) 3 μεγάλα κρεμμύδια λίγη γλυκιά πάπρικα 3 κούπες περίπου του τσαγιού ρύζι για σούπα αλάτι νερό λάδι φύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια την γέμιση 300 γρ κρέας ψημένο (αρνάκι, κατσικάκι φούρνου ή σούβλας) 1/2 κίτρινη ποπεριά 1/2 πράσινη πιπεριά 1 ντομάτα ώριμη χωρίς τα σποράκια 3 μεγάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην κρεατόπιτα αυτή την έκανε παλιά η γιαγιά μου, που ήταν από το Λιτόχωρο, και την έκοβαν ανήμερα την πρωτοχρονιά (είχε και φλουρί μέσα δηλαδή) με τη μόνη[...]
Πηγή: cookpad.com/grφύλλο Για το 800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι Για τη γέμιση 2 κιλά μοσχαρίσια[...]
Πηγή: cookpad.com/grφύλλο Για το 800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι Για τη γέμιση 2 κιλά μοσχαρίσια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr