Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
Υλικά: Για τη γέμιση: 2 κιλά άπαχο κρέας (1 κιλό μοσχάρι και 1 κιλό χοιρινό) ½ κιλό ρύζι νυχάκι 2 ντομάτες 2,5 κ.σ. πελτέ 1 αυγό 250 γρ. κεφαλίσιο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για τη ζύμη αλεύρι σκληρό: 600 γρ. νερό: 240 ml κρύο ελαιόλαδο: 110 ml ξίδι λευκό:1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη: 1 κουταλιά της σούπας αλάτι: 1½ κουταλιά[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια υπεροχη απλη πεντανοστιμη κρεατοπιτα για το γιορτινο αλλα και για καθε ειδους περισταση τραπεζι σας,που θα σας βγαλει ασπροπροσωπους. Απολαυστε την!!![...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ Την κεφαλονίτικη κρεατόπιτα την είχα ακουστά και όταν είχα βρεθεί στην Κεφαλονιά δεν έχασα την ευκαιρία να την δοκιμάσω. Είχαμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚρεατόπιτα Υλικά - 1 πακέτο φύλλο για πίτες - 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ή αρνίσιος - 100 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες - 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα - 3[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά Γέμιση 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 450 γρ μοσχαρίσιο κιμά 2 κύβους ζωμό μοσχαριού 60 γρ φρυγανιά τριμμένη 2 μεγάλα[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΜια νοστιμότατη κρεατόπιτα με κομμάτια από βρασμένα αυγά φτιάχνεται πολύ γρήγορα. Υλικά: Για τη ζύμη 1 αυγό Λίγο αλάτι 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΉθελα να αγοράσω όλο το χασάπικο, λες και κάποιο σύνδρομο στέρησης με είχε κυριεύσει. Να φτιάξω και κοτόπουλο, να φτιάξω και λίγο μοσχαράκι ψητό στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ κρεατόπιτα αυτή είναι αυθεντική συνταγή κεφαλλονίτικης κρεατόπιτας με τη μόνη διαφορά ότι στην κεφαλλονια χρησιμοποιούν 3 είδη κρέατος μοσχάρι, τραγιο και[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για τη ζύμη αλεύρι σκληρό: 600 γρ. νερό: 240 ml κρύο ελαιόλαδο: 110 ml ξίδι λευκό:1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη: 1 κουταλιά της σούπας αλάτι: 1½ κουταλιά[...]
Πηγή: icookgreek.comΝόστιμη, πικάντικη, όσο πρέπει, με χρώματα και γεύσεις, πλούσια γέμιση και τραγανό, σπιτικό, πανεύκολο φύλλο. Οικονομική, αν αξιοποιήσουμε μικρές ποσότητες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr500 γρ. αλεύρι 150 γρ. χοιρινό λίπος 1 αυγό για το άλειμμα αλάτι Για τη γέμιση 300 γρ. μοσχαρίσιο κρέας 150 γρ. ζαμπόν 100 γρ. χωριάτικο χοιρινό λουκάνικο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΘα σας περιγράψω και μια άλλη εκδοχή της κρεατόπιτας που έχει τις ρίζες της στην Βόρεια Ήπειρο. Δεν βρήκα κανέναν μέχρι τώρα, από όσους την έχουν δοκιμάσει, να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚρεατόπιτα Κεφαλλονίτικη της κυρίας Μαρίνας. Εκπληκτική γεύση, ενός πλήρες γεύματος με κρέας, ζύμη και πολλά μπαχαρικά που ειλικρινά θα θέλετε να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤοπικό παραδοσιακό φαγητό της Κεφαλονιάς. Κατάλληλο για μπουφέ ή τραπέζι με πολλά άτομα. Τι χρειαζόμαστε: ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ 1 κιλό αλεύρι νερό χλιαρό όσο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή είναι ένας συνδιασμός των διάφορων συνταγών για κρεατόπιτα που έχω συναντήσει κατά καιρούς και της κρεατόπιτας όπως την έτρωγα στην Αγγλία.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για τη ζύμη αλεύρι σκληρό: 600 γρ. νερό: 240 ml κρύο ελαιόλαδο: 110 ml ξίδι λευκό:1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη: 1 κουταλιά της σούπας αλάτι: 1½ κουταλιά[...]
Πηγή: icookgreek.com