Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Θεσσαλονικιό Σάμαλι, μια δικιά μου έκδοση απο το αγαπημένο μας Σάμαλι. Έυκολο και γρήγορο όσο απο νοστιμιά, μια δοκιμή θα σας πείσει. Τι χρειαζόμαστε: 800[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν μας ενδιαφέρει να κάνουμε νηστίσιμο αυτό το παραδοσιακό γλυκό, τότε αντικαθιστούμε το γιαούρτι ή το γάλα που περιέχει, με την πορτοκαλάδα. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαι πάλι Χρόνια Πολλά! Ελπίζω όλοι να περάσατε πάρα πολύ καλά με όσους αγαπάτε, να ξεκουραστήκατε, να χαλαρώσατε, να απολαύσατε φαγητό (γιατί είναι κι αυτό[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 2 ποτήρια του νερού σιμιγδάλι ψιλό 1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι ζάχαρη 1 φακελάκι μπεικιν παουντερ ξύσμα λεμονιού [...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣάμαλι η πρώτη συνταγή του νέου χρόνου, ένα πανεύκολο γλυκό, με άρωμα πορτοκαλιού και μαστίχας Χίου! Συνειρμικά το γλυκό αυτό είναι δεμένο με τα πρώτα σχολικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη (στρογγυλό ταψί, 25εκ.) 500 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 75 γρ. αλεύρι 100 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα 180 γρ. νερό 80 γρ. ελαιόλαδο 80 γρ. σπορέλαιο 40[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για ένα στρογγυλό ταψάκι 25 εκ. Υλικά για τη ζύμη 500 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 75 γρ. αλεύρι 100 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα 180 γρ. νερό 80 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ: 2 ποτήρια του νερού σιμιγδάλι ψιλό 1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό 2 ποτήρια νερό 1 ποτήρι ζάχαρη 1 φακελάκι μπεικιν παουντερ ξύσμα λεμονιού 1 βανίλια λάδι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣΑΜΑΛΙ και ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η αρχιμαγείρισα της ομάδας των ιταλόφωνων food bloggers Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΜΑΛΙ και ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ με τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η αρχιμαγείρισα της ομάδας των ιταλόφωνων food bloggers Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη ζύμη 500 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 75 γρ. αλεύρι 100 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα 180 γρ. νερό 80 γρ. ελαιόλαδο 80 γρ. ηλιέλαιο 40 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. κοφτή[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλησπέρα! Χρόνια πολλά!! Εδώ είμαι πάλι!!! Είχα κάποια προβληματάκια που με κράτησαν μακριά, αλλά τώρα είμαι εδώ να σας αποζημιώσω!!! Μια συνταγούλα νηστίσιμη[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΥΛΙΚΑ 2 φλ. γιαούρτι, όχι στραγγιστό 1 κουταλάκι μαγειρική σόδα, ¾ φλ. σπορέλαιο (φιστικέλαιο, αραβοσιτέλαιο κ.λπ), 1 φλ. ζάχαρη, 1 κουταλάκι μαστίχα σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣάμαλι νηστίσιμο με κουβερτούρα Υλικά: ΣΑΜΑΛΙ: 340 γρ. σιμιγδάλι χονδρό 170 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ. νερό 200 γρ. χυμό πορτοκαλιού 225 ζάχαρη 1 φακελάκι (20[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥλικά: ΣΑΜΑΛΙ: 340 γρ. σιμιγδάλι χονδρό 170 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ. νερό 200 γρ. χυμό πορτοκαλιού 225 ζάχαρη 1 φακελάκι (20 γρ.) μπέικιν πάουντερ 1 κοφτό κ.[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΣΑΜΑΛΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ Ο λόγος που αφήνω τα υλικά για το σάμαλι στη λεκάνη για 2 ολόκληρες ώρες είναι, ούτως ώστε να φουσκώσει το σιμιγδάλι με τον χυμό[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr