Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
http://syntagesapokatina.blogspot.gr Παραδοσιακή συνταγή για σπιτική λαγάνα. Αφράτη, εύκολη απολαυστική. Στην πραγματικότητα, η λαγάνα ήταν το ψωμί που δεν[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΛΑΓΑΝΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Εδώ και 4 χρόνια που ξεκίνησα το blog, φτιάχνω πλέον λαγάνα στο σπίτι και ούτε καν το συζητάμε να αγοράσουμε έτοιμη. Πρώτον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 500 γραμ. αλεύρι μαλακό , 1/2 φλυτζάνι λάδι ίσως και παραπάνω , μαγιά 40 γραμμάρια νωπή ,1/2 κουταλάκι αλάτι ,νερό όσο πάρει σουσάμι . Εκτέλεση:[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.grΥλικά για το προζύμι : Για να κάνουμε προζύμι , φτιάχνουμε μια μαλακιά ζύμη με μία κούπα αλεύρι (125 Γραμμάρια αλεύρι) και όσο νερό (χλιαρό ) (75 Γραμμάρια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά για το προζύμι : Για να κάνουμε προζύμι , φτιάχνουμε μια μαλακιά ζύμη με μία κούπα αλεύρι (125 Γραμμάρια αλεύρι) και όσο νερό (χλιαρό ) (75 Γραμμάρια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΑποτελεί το κατεξοχήν φημισμένο αρτοσκεύασμα για την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας (ΚΟΥΛΟΥΜΑ) στη χώρα μας. Η παρασκευή της δίνει τόση μοσχοβολιά στο σπίτι, που[...]
Πηγή: e-sofia.grΗ λαγάνα ή αλλιώς το άζυμο ψωμί, παρασκευάζεται στην ελλάδα μόνο μια μέρα του χρόνου, την Καθαρά Δευτέρα και σηματοδοτεί, μαζί με άλλα έθιμα, την έναρξη της[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΕντάξει, η Καθαρά Δευτέρα είναι πια παρελθόν! Πάειιιιιι... πέρασε κι αυτή!!! Και τώρα μπαίνουμε στη Σαρακοστή και προχωράμε προς το Πάσχα! Γρήγορα που περνάει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ΛΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ Από τότε που άρχισα να ασχολούμα με το food blogging , δηλαδή τα τελευταία 5 χρόνια, σταματήσαμε πλέον να αγοράζουμε λαγάνες. Η αλήθεια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Νόστιμη και λαχταριστή σπιτική λαγάνα για την Καθαρή Δευτέρα, αλλά γιατί όχι, και για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου;[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΛΑΓΑΝΑ Η λαγάνα, οπως ειναι γνωστο, είναι είδος ψωμιού , σχήματος επίπεδου και ελλειψοειδούς που παρασκευάζεται χωρίς προζύμη και τρώγεται την Καθαρά Δευτέρα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΛΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΑΡΗ Από τότε που άρχισα να ασχολούμα με το food blogging , δηλαδή τα τελευταία 5 χρόνια, σταματήσαμε πλέον να αγοράζουμε λαγάνες. Η αλήθεια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌσοι δοκίμασαν την περασμένη Καθαρά Δευτέρα είπαν ότι είναι η καλύτερη λαγάνα που έχουν φάει και τους θυμίζει κάτι από τα παλιά. Η απόφαση να φτιαχτεί αυτή η[...]
Πηγή: bostanistas.grΕντάξει, η Καθαρά Δευτέρα είναι πια παρελθόν! Πάειιιιιι... πέρασε κι αυτή!!! Και τώρα μπαίνουμε στη Σαρακοστή και προχωράμε προς το Πάσχα! Γρήγορα που περνάει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔεν υπάρχει Μάρτης, χωρίς Σαρακοστή και Καθαρά Δευτέρα, χωρίς λαγάνες! Τα παλιότερα χρόνια η λαγάνα ήταν ένας άζυμος άρτος, το ζυμάρι της δηλαδή δεν περιείχε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΛΑΓΑΝΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Εδώ και 4 χρόνια που ξεκίνησα το blog, φτιάχνω πλέον λαγάνα στο σπίτι και ούτε καν το συζητάμε να αγοράσουμε έτοιμη. Πρώτον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔεν ξέρω πόσοι στην Ελλάδα φτιάχνουν τη δική τους λαγάνα. Για μένα βλέπετε είναι αναγκαιότητα· αν δεν την φτιάξω, δεν θα την φάω. Αυτό βέβαια ισχύει για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr2 κιλά αλεύρι σταρενιο 1 χούφτα προζύμι 1,2 λίτρα νερό περίπου 1 κύβο νωπή μαγιά αλάτι σουσάμι Οδηγίες Σε μια λεκάνη βάζουμε το νερό χλιαρό και λιώνουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr