Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
6 φλιτζάνια αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 3 φλιτζάνια ζάχαρη 3 ασπράδια 4 βανίλιες Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 C. Ανακατεύετε τα αμύγδαλα με[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ Βάρος: 1.200 γρ. 520 γρ. λευκά αμύγδαλα + μερικά επιπλέον για την επιφάνεια 600 γρ. ζάχαρη άχνη 75 γρ. ασπράδι αβγού (περίπου από 2-3 αβγά μεσαίου[...]
Πηγή: xrysessyntages.com6 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα καθαρισμένη και αλεσμένη σε σκόνη 3 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη 3 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 3 βανίλιες 2 φλ. φιλέ αμυγδάλου 1. Χτυπάμε τα[...]
Πηγή: argiro.grΠολύ απλή και εύκολη αλλά κυρίως πεντανόστιμη. Η ζύμη είναι γνωστή σε όλους μας, καθώς είναι η ίδια που φτιάχνουμε τους εργολάβους. Τι χρειαζόμαστε: Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 6 φλυτζάνια αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 3 φλυτζάνια ζάχαρη 3 ασπράδια 4 βανίλιες Τρόπος παρασκευής Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 C[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 6 φλυτζάνια αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 3 φλυτζάνια ζάχαρη 3 ασπράδια 4 βανίλιες Εκτέλεση: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190[...]
Πηγή: greekcook.grΕργολάβοι Αμυγδάλου Αφράτοι!! Πεντανόστιμοι Εργολάβοι που πραγματικά θα λατρέψετε, με λίγα υλικά αλλά τεράστια γεύση. Αυτό το υπέροχο παρεξηγημένο γλυκό ήρθε η[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. αμύγδαλο χωρίς φλούδα και έξτρα για διακόσμηση 3 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι Μέθοδος Εκτέλεσης 1ος τρόπος με μαρέγκα Στο πολυμηχάνημα με τα[...]
Πηγή: akispetretzikis.com230 γρ ωμή αμυγδαλόπαστα 80 γρ αλεσμένα αμύγδαλα 200 γρ ζάχαρη 1 μυτ.μαχ αλεσμένη κανέλα 1 μυτ.μαχ. αλεσμένο κάρδαμο 5 ασπράδια αυγού 50 γρ τριμμένη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕργολάβοι Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά 320 γρ. αμύγδαλα λευκά και μερικά επιπλέον για την επιφάνεια 600 γρ. άχνη ζάχαρη[...]
Πηγή: kouzzzina.gr1 φύλλο σφολιάτα του χεριού σας της Alfa 1 αυγό χτυπημένο 150 γρ. φιλέ αμυγδάλου 150 γρ. πραλίνα ή μαρμελάδα για το σερβίρισμα Εκτέλεση Δουλεύουμε την[...]
Πηγή: argiro.gr6 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα καθαρισμένη και αλεσμένη σε σκόνη 3 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη 3 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 3 βανίλιες 2 φλ. φιλέ αμυγδάλου Εκτέλεση 1.[...]
Πηγή: argiro.grΟι αγαπημένοι μου εργολάβοι! Μπορώ να ζήσω μόνο με εργολάβους "εντάξει και με μερικά άλλα γλυκάκια…" Είναι νομίζω από τα πιο υγιεινά γλυκίσματα αφού[...]
Πηγή: kouzinorama.blogspot.grΥλικά Για περίπου 35 εργολάβους αμύγδαλα ξεφλουδισμένα: 350 γρ. ζάχαρη: 250 γρ. αλάτι: λίγο εσάνς βανίλιας: 1 κουταλάκι του γλυκού αμύγδαλα ασπρισμένα: 25[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά : 6 φλιτζ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 3 φλιτζ. ζάχαρη 3 ασπράδια 4 βανίλιες Εκτέλεση: 1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190C. 2.[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά ( 12 μπισκότα) 1 κούπ α αλεσμένο αμύγδαλο ή καρύδι (όσο πιο ψιλό) 12 αμύγδαλα ή καρύδια ολόκληρα 2 ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου 3/4 της κούπας[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr250 γραμμάρια Ζάχαρη κρυσταλλική 250 γραμμάρια αμύγδαλα 3 Ασπράδια μιά πρέζα αλάτι Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να γίνουν σκόνη και στο τέλος[...]
Πηγή: cooktherapy.gr