Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Το εθιμοτυπικό φαγητό για την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!! Τι χρειαζόμαστε: Μπακαλιάρος (στο αλάτι) 1 κουτάκι μπύρα αλεύρι για όλα αλάτι 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια του τσαγιού μπίρα: 1 φλιτζάνι του τσαγιού σόδα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΞέρω ξέρω... νωρίς το θυμήθηκα να κάνω ανάρτηση για την 25η Μαρτίου! Θα δικαιολογηθώ όμως λέγοντάς σας ότι μπακαλιάρος σκορδαλιά τρώγεται κι άλλες φορές μέσα[...]
Πηγή: fedrasbijouxandmore.blogspot.grΥΛΙΚΑ -1 φιλετο παστου μπακαλιαρου(1 κιλο περιπου) ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ -2 Φλυτζανια μπυρα -2 φλυτζανια αλευρι που φουσκωνει μονο του -1/2κ.γ μπεικιν -1 αυγο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΥΛΙΚΑ 1 φυλλο παστο μπακαλιαρο (600 γρ.περιπου) 3 μετριες πατατες βρασμενες ½ κρεμμυδι ξερο πολύ ψιλοκομμενο 2 φρεσκα[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΧρόνια Πολλά! Σήμερα έχουμε μια διαφορετική έκδοση του διαχρονικού μπακαλιάρου σκορδαλιά της 25ης Μαρτίου! Θα χρειαστούμε Κροκέτες μπακαλιάρου 550 γρ.[...]
Πηγή: gourmedies.blogspot.grΌλα τα μυστικά για να φτιάξουμε τον μπακαλιάρο σκορδαλιά! Άτομα: 4-6, Χρόνος προετοιμασίας: 20’, Χρόνος ψησίματος: 30΄, Κόστος: 15 € ΥΛΙΚΑ Για τον[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια του τσαγιού μπίρα: 1 φλιτζάνι του τσαγιού σόδα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τις κροκέτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κουταλιές ελαιόλαδο για μέσα ελαιόλαδο για το τηγάνι πιπέρι ελάχιστο ως καθόλου αλάτι αλεύρι[...]
Πηγή: sidagi.gr1 Μπακαλιάρο γύρω στα 3 κιλά φιλεταρισμένο και ξεκοκαλισμένο. 1 κιλό αλάτι χοντρό Για το κουρκούτι 150 γρ. αλεύρι 75 γρ. corn flour 30 γρ. baking powder 330[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κομμάτι μπακαλιάρου Για το κουρκούτι 500 γρ. αλεύρι 1 κουτ. γλυκού ντοματοπελτέ Νερό οσο πάρει Λάδι για τηγάνισμα Παίρνουμε τον μπακαλιάρο τον κόβουμε σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 φύλλο παστός μπακαλιάρος, βάρους περίπου 800 - 1.000 γρ. (ή φιλέτο παστού μπακαλιάρου) 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τον μπακαλιάρο Μπακαλιάρος (στο αλάτι) 1 κουτάκι μπύρα αλεύρι για όλες της χρήσεις αλάτι Για τη σκορδαλιά 2 κουταλιές της σούπας λάδι[...]
Πηγή: sidagi.grΟι κροκέτες μπακαλιάρου είναι πάντα αγαπημένες και πάντα απαραίτητες, στην οικογένειά μου τουλάχιστον, στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου. Η συνταγή είναι αυτή που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό συνταγές τηγανητού μπακαλιάρου γεμάτη η γειτονιά. Το να γράψω κι εγώ το θεωρούσα μεγάλη υπερβολή, ώσπου η συζήτηση για ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 2-4 άτομα Για τον μπακαλιάρο Μπακαλιάρος (στο αλάτι) 1 κουτάκι μπύρα αλεύρι για όλες της χρήσεις αλάτι Για τη σκορδαλιά 2 κουταλιές της σούπας λάδι 1[...]
Πηγή: sidagi.grΠροσθέστε μια περιγραφή Ο παστός μπακαλιάρος δεν εχει να ζηλέψει τίποτα από τον φρέσκο! Εδω χρησιμοποίησα φιλέτο παστού μπακαλιάρου ξεκοκκαλισμένο Νοσβηγίας[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά : 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 3 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο για τηγάνισμα 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 φλιτζάνι αλεύρι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ: 6[...]
Πηγή: yumyum.gr