Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
Να ευχηθώ σε όλους καλό τριήμερο και να υπενθυμίσω παλιότερη ανάρτηση με τον απαραίτητο, για την 25η Μαρτίου, παστό τηγανιτό μπακαλιάρο και την αδιαμφισβήτητη[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια του τσαγιού μπίρα: 1 φλιτζάνι του τσαγιού σόδα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά : 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 3 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο για τηγάνισμα 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 φλιτζάνι αλεύρι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ: 6[...]
Πηγή: yumyum.grΚαλημέρα σας και Χρόνια πολλά!! Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα διατροφικά οφέλη της σημερινής ημέρας... Ο μπακαλιάρος είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, και μάλιστα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ -1 φιλετο παστου μπακαλιαρου(1 κιλο περιπου) ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ -2 Φλυτζανια μπυρα -2 φλυτζανια αλευρι που φουσκωνει μονο του -1/2κ.γ μπεικιν -1 αυγο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΥΛΙΚΑ 1 φυλλο παστο μπακαλιαρο (600 γρ.περιπου) 3 μετριες πατατες βρασμενες ½ κρεμμυδι ξερο πολύ ψιλοκομμενο 2 φρεσκα[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΌλα τα μυστικά για να φτιάξουμε τον μπακαλιάρο σκορδαλιά! Άτομα: 4-6, Χρόνος προετοιμασίας: 20’, Χρόνος ψησίματος: 30΄, Κόστος: 15 € ΥΛΙΚΑ Για τον[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια του τσαγιού μπίρα: 1 φλιτζάνι του τσαγιού σόδα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τον μπακαλιάρο 1 πιπεριά τσίλι 1 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ ½ κουταλάκι κουρκουμά 2 κουταλιές βούτυρο 1 φλιτζάνι γάλα καρύδας 2[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα Για τον μπακαλιάρο Μπακαλιάρος (στο αλάτι) 1 κουτάκι μπύρα αλεύρι για όλες της χρήσεις αλάτι Για τη σκορδαλιά 2 κουταλιές της σούπας λάδι 1[...]
Πηγή: sidagi.gr1 κομμάτι μπακαλιάρου Για το κουρκούτι 500 γρ. αλεύρι 1 κουτ. γλυκού ντοματοπελτέ Νερό οσο πάρει Λάδι για τηγάνισμα Παίρνουμε τον μπακαλιάρο τον κόβουμε σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 φύλλο παστός μπακαλιάρος, βάρους περίπου 800 - 1.000 γρ. (ή φιλέτο παστού μπακαλιάρου) 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τον μπακαλιάρο Μπακαλιάρος (στο αλάτι) 1 κουτάκι μπύρα αλεύρι για όλες της χρήσεις αλάτι Για τη σκορδαλιά 2 κουταλιές της σούπας λάδι[...]
Πηγή: sidagi.grΓευστικές κροκέτες μπακαλιάρου συνοδευμένες με τι άλλο από σκορδαλιά τόσο σκορδάτη, όσο αντέχει η γεύση και το στομάχι μας. Δεν χρειάζονται περισσότερα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά (για 4 άτομα) 1 φρέσκος μπακαλιάρος, περίπου 2 κιλά ½ κιλό πατάτες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 4 μικρά φινόκιο 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι κροκέτες μπακαλιάρου είναι πάντα αγαπημένες και πάντα απαραίτητες, στην οικογένειά μου τουλάχιστον, στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου. Η συνταγή είναι αυτή που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου φρέσκο 4 βολβούς παντζαριού Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο Για τις κροκέτες σκορδαλιάς 1 κιλό πατάτες 3 σκελίδες σκόρδο 1 αυγό χτυπημένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟδηγίεςΠλένουμε το ψάρι μας το κόβουμε σε μερίδες και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Πλένουμε τις πατάτες μας και τις... The post Μπακαλιάρος με σκορδαλιά[...]
Πηγή: chefoulis.gr