Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
1 κιλό ξερό μπακαλιάρο 1 κούπα μπύρα 1 κούπα νερό 3 κούπες αλεύρι 3 αυγά αλάτι πιπέρι ηλιέλαιο 1 κούπα καρύδια 2 μεγάλες φέτες μπαγιάτικο ψωμί 3 σκελίδες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣυστατικά ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ 1κιλό παστός ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος κομμένος σε κομμάτια 1φλ.αλεύρι Αλατοπίπερο (κατά βούληση) 1αυγό 1φλ.σόδα ή ανθρακούχο[...]
Πηγή: zannetcooks.com25η Μαρτίου την άλλη βδομάδα φίλοι μου και η παράδοση θέλει στο τραπέζι μας μπακαλιάρο-σκορδαλιά. Κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά για 6 μερίδες: 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρος παστός Σπορέλαιο για το τηγάνι Για το κουρκούτι: 3 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ½ φλυτζάνι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΣυνταγή της μαμάς Υλικά: 500 γρ. ξερός μπακαλιάρος 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη ππεριά 1 κρεμμύδι πιπέρι Για το κουρκούτι: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΚροκέτες μπακαλιάρου, με υπέροχη γεύση και μυρωδικά που ... σπάνε μύτες και συνδυάζονται με υπέροχη σκορδαλιά... Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο μπακαλιάρου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά - 1 κιλό μπακαλιάρος παστός σε κομμάτια ξαρμυρισμένος σε νερό για 24 ώρες τουλάχιστον - Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο - 1 αυγό - 330 ml[...]
Πηγή: lovecook.gr2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο (δείτε στα tips) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα λίγο αλεύρι για το πανάρισμα Για το πιο τραγανό κουρκούτι 260 γρ. αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά για τις κροκέτες 1 μεγάλο παστό φιλέτο μπακαλιάρου 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο λίγο πιπέρι 1/2 κούπα μπύρα 1/2 κούπα[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr800 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΟ 500 γρ. αλεύρι μαλακό 1 μπίρα μικρή Αλάτι μαύρο πιπέρι κόκκινο πιπέρι 1 αυγό 3 ασπράδια ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ 1 κιλό πατάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 1 φύλλο μπακαλιάρο παστό, ξαρμυρισμένο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για το κουρκούτι 1 ½ φλιτζάνι αλεύρι 1 φλιτζάνι υγρή σόδα 1 αυγό χτυπημένο [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο 1 κιλό παστό μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο χωρίς κόκκαλο Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 1/ 2 κούπα σόδα αναψυκτικό 1 αυγό 3κ.σ ούζο [...]
Πηγή: megatv.com/cookΑναδημοσίευση από το blog της φίλης μου της Άννας (http://mekanelakaipinela.blogspot.gr) Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε προμηθευτεί ήδη παστό[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΗ 25η Μαρτίου πλησιάζει και συνήθως την ημέρα του Ευαγγελισμού οι περισσότερες νοικοκυρές φτιάχνουν παστό, ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο, με τραγανό κουρκούτι και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr1 φύλλο παστός μπακαλιάρος, βάρους περίπου 800 - 1.000 γρ. (ή φιλέτο παστού μπακαλιάρου) 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: gastronomos.gr800 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΟ 500 γρ. αλεύρι μαλακό 1 μπίρα μικρή Αλάτι μαύρο πιπέρι κόκκινο πιπέρι 1 αυγό 3 ασπράδια ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ 1 κιλό πατάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου φρέσκο 4 βολβούς παντζαριού Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο Για τις κροκέτες σκορδαλιάς 1 κιλό πατάτες 3 σκελίδες σκόρδο 1 αυγό χτυπημένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔεν σας ξέχασα απλά τρέχω! Εργασίες, αρρώστιες, κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ακόμη και τώρα που σας γράφω πάλι στο πόδι είμαι. Θα σας δώσω[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr