Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
1.5 κιλό φιλέτο μπακαλιάρο , ξαλμυρισμένο πιπέρι 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. για πανάρισμα σπορέλαιο για το τηγάνισμα Για το κουρκούτι 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comAnastasia Domzaridou ΞΑΡΜΥΡΙΖΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΦΙΛΕΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΩ ΣΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ 1 ΑΥΓΟ , 1 ΜΠΥΡΑ ,ΑΛΑΤΑΚΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑΠ ΜΕΧΡΙ ΝΑ[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος ή παστός κομμένος σε κομμάτια* Αλεύρι Ελαιόλαδο Γ ια κουρκούτι 330 ml μπύρα ή σόδα 140 γραμμάρια αλεύρι[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΜπακαλιάρος Σκορδαλιά με τέλειο Κουρκούτι!!! Εύκολη Συνταγή με Σκορδαλιά με Πατάτα Μπακαλιάρος Αλιάδα !!! ΥΛΙΚΑ ????1-1,5 κιλό μπακαλιάρος(ξαλμυρισμένος χωρίς[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟ πιο νόστιμος τραγανός μπακαλιάρος σκορδαλιά με ένα φανταστικό κουρκούτι χωρίς μπύρα!! Η συνταγή αυτή με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά γίνεται υπέροχη!!! ΥΛΙΚΑ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑν χρησιμοποιήσουμε μπακαλιάρο παστό, πρέπει να τον βάλουμε σε νερό για τουλάχιστον ένα βράδυ, φροντίζοντας να αλλάξουμε το νερό 3-4 φορές. Γίνεται όμως[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μπακαλιάρος | σκόρδο Διαφημίσεις 2 φιλέτα μπακαλιάρου 1 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού 1/2 κ.γ αποξηραμένο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑν χρησιμοποιήσουμε μπακαλιάρο παστό, πρέπει να τον βάλουμε σε νερό για τουλάχιστον ένα βράδυ, φροντίζοντας να αλλάξουμε το νερό 3-4 φορές. Γίνεται όμως[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥλικά για το κουρκούτι 500 γρ. νερό 500 γρ. αλευρι 1 κουτάκι μπύρα 330 ml 40 γρ. μαφιά 1 πρεζα αλάτι 2 πρεζες ζάχαρη Υλικά για την σκορδαλιά πατάτες σκορδο[...]
Πηγή: megatv.com/cook