Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 69 συνταγές
1 Μπακαλιάρο γύρω στα 3 κιλά φιλεταρισμένο και ξεκοκαλισμένο. 1 κιλό αλάτι χοντρό Για το κουρκούτι 150 γρ. αλεύρι 75 γρ. corn flour 30 γρ. baking powder 330[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια του τσαγιού μπίρα: 1 φλιτζάνι του τσαγιού σόδα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά : 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 3 φλιτζάνια τσαγιού ελαιόλαδο για τηγάνισμα 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 φλιτζάνι αλεύρι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ: 6[...]
Πηγή: yumyum.grΚαλημέρα σας και Χρόνια πολλά!! Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα διατροφικά οφέλη της σημερινής ημέρας... Ο μπακαλιάρος είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, και μάλιστα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ -1 φιλετο παστου μπακαλιαρου(1 κιλο περιπου) ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ -2 Φλυτζανια μπυρα -2 φλυτζανια αλευρι που φουσκωνει μονο του -1/2κ.γ μπεικιν -1 αυγο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΥΛΙΚΑ 1 φυλλο παστο μπακαλιαρο (600 γρ.περιπου) 3 μετριες πατατες βρασμενες ½ κρεμμυδι ξερο πολύ ψιλοκομμενο 2 φρεσκα[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΌλα τα μυστικά για να φτιάξουμε τον μπακαλιάρο σκορδαλιά! Άτομα: 4-6, Χρόνος προετοιμασίας: 20’, Χρόνος ψησίματος: 30΄, Κόστος: 15 € ΥΛΙΚΑ Για τον[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια του τσαγιού μπίρα: 1 φλιτζάνι του τσαγιού σόδα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τις κροκέτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κουταλιές ελαιόλαδο για μέσα ελαιόλαδο για το τηγάνι πιπέρι ελάχιστο ως καθόλου αλάτι αλεύρι[...]
Πηγή: sidagi.gr800 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΟ 500 γρ. αλεύρι μαλακό 1 μπίρα μικρή Αλάτι μαύρο πιπέρι κόκκινο πιπέρι 1 αυγό 3 ασπράδια ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ 1 κιλό πατάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κομμάτι μπακαλιάρου Για το κουρκούτι 500 γρ. αλεύρι 1 κουτ. γλυκού ντοματοπελτέ Νερό οσο πάρει Λάδι για τηγάνισμα Παίρνουμε τον μπακαλιάρο τον κόβουμε σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 ½ κιλό μπακαλιάρο παστό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 φλιτζ. αλεύρι Αφαιρούμε από την προηγούμενη μέρα την πέτσα από το μπακαλιάρο και κόβουμε σε κομμάτια.[...]
Πηγή: cooklos.grΟι κροκέτες μπακαλιάρου είναι πάντα αγαπημένες και πάντα απαραίτητες, στην οικογένειά μου τουλάχιστον, στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου. Η συνταγή είναι αυτή που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό συνταγές τηγανητού μπακαλιάρου γεμάτη η γειτονιά. Το να γράψω κι εγώ το θεωρούσα μεγάλη υπερβολή, ώσπου η συζήτηση για ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 2-4 άτομα Για τον μπακαλιάρο Μπακαλιάρος (στο αλάτι) 1 κουτάκι μπύρα αλεύρι για όλες της χρήσεις αλάτι Για τη σκορδαλιά 2 κουταλιές της σούπας λάδι 1[...]
Πηγή: sidagi.grΝα ευχηθώ σε όλους καλό τριήμερο και να υπενθυμίσω παλιότερη ανάρτηση με τον απαραίτητο, για την 25η Μαρτίου, παστό τηγανιτό μπακαλιάρο και την αδιαμφισβήτητη[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΠροσθέστε μια περιγραφή Ο παστός μπακαλιάρος δεν εχει να ζηλέψει τίποτα από τον φρέσκο! Εδω χρησιμοποίησα φιλέτο παστού μπακαλιάρου ξεκοκκαλισμένο Νοσβηγίας[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 24/03/2017 σε Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Μπακαλιάρος τηγανιτός & σκορδαλιά με πατάτα και καρυδόψιχα Μπακαλιάρος σκορδαλιά.[...]
Πηγή: sintayes.gr