Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Υλικά: Μισό κιλό φρέσκα ραβιόλι Βούτυρο Φασκόμηλο παρμεζάνα Εκτέλεση: Βράζετε τα φρέσκα ραβιόλι για 6 λεπτά. Στο τηγάνι λιώνετε βούτυρο και[...]
Πηγή: greekcook.grΕδώ κι ένα χρόνο τα μεγάλα μου παιδιά μου είχαν κάνει δώρο μια μηχανή ζυμαρικών. Κάποια στιγμή τη χρησιμοποίησα αλλά να σας πω την αλήθεια ούτε που θυμάμαι τι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το ραβιόλι (για 24 κομμάτια) 350 γρ. Ζύμη για ζυμαρικά 150 γρ. Aνθότυρο 60 γρ. Tυρί κρέμα 50 γρ. Tυρί κίτρινο, τριμμένο (MILNER) 1 Ασπράδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑυτό το πιάτο είναι τόσο νόστιμο …… μα τόσο απίστευτα νόστιμο, και τόσο απλό στην ετοιμασία του ….. μα τόσο απλό, που ούτε εσείς που θα το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κρόκοι αυγών 1-2 κουταλιές της σούπας νερό αλάτι λίγο ελαιόλαδο Για τη γέμιση 300 γρ. μανιτάρια[...]
Πηγή: icookgreek.comΑναρτήθηκε στις 06/09/2017 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ραβιόλια με ντοματίνια και σάλτσα παρμεζάνας Μια συνταγή για ένα πανεύκολο και πεντανόστιμο[...]
Πηγή: sintayes.grΤα τρία χρώματα της γειτονικής Ιταλίας στο πιάτο σου! Ντομάτα, βασιλικός και ολόλευκα ζυμαρικά σε μια συνταγή που θα σε ταξιδέψει στα πιο γευστικά μονοπάτια[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά: Για τη ζύμη (περίπου 24 ραβιόλι) • 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 1 κ.γ. αλάτι • 4 αβγά • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • 1 κρόκο αβγού Για τη γέμιση • 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια ζυμάρι Σπανάκι, 2 Αυγά, 3 Κρόκοι, 10ml Ελαιόλαδο, 500 γρ. Αλεύρι, Αλάτι Υλικά για σάλτσα Ζωμός κοτόπουλο, Αλάτι, Πιπέρι, Μάραθος, Φρέσκο κρεμμύδι, Βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠριν μερικές μέρες ο άντρας μου έκανε δώρο ένα βαζάκι ελληνική τρούφα Πίνδου και ελαιόλαδο αρωματισμένο με αυτό το καταπληκτικό μανιτάρι. Στην Ιταλία είχαμε[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 αυγό 100 γρ. αλεύρι Μυζήθρα Σπανάκι Μυρόχορτα Κρεμμύδι μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι Ανακατεύουμε το αλεύρι, προσθέτοντας τα αυγά λίγο αλάτι και νερό ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook40 ραβιόλια με γέμιση τυριών 2 ποτήρια γάλα 10 γρ. βούτυρο 2 κουταλιές αλεύρι 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη 1 κρεμμύδι ξερό 2 κουταλιές χλιαρό νερό μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό γλυκά και κρεατικά παράπονο δεν έχουμε αυτές τις μέρες φαντάζομαι! Δεν έλειψαν από κανένα εορταστικό τραπέζι. Και του χρόνου να είμαστε καλά, να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια το ζυμάρι Σπανάκι, Αυγά 2 ολόκληρα, Κρόκοι 3 τμχ, Ελαιόλαδο 10ml, Αλεύρι 500ml, Λίγο Αλάτι Υλικά για την σάλτσα Ζωμός κοτόπουλο, Αλάτι, Πιπέρι, Μάραθος,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 δόση ζύμης με αυγά φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα Για τη γέμιση: 40 γρ. βούτυρο 175 γρ. φρέσκα φύλλα από σπανάκι, καθαρισμένα, πλυμένα και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την ζύμη των Φρέσκων ραβιόλι: 400 γρ. Κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 κ.σ. αλάτι, 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 4 αυγά, Αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΡαβιόλια με μυρωδικά και φέτα σε μεσογειακη σαλτσα. Νοστιμοτατα!!!! Τι χρειαζόμαστε: για την ζύμη 350γρ σιμιγδάλι ψιλό 150γρ αλέυρι σκληρό ~500γρ νερό [λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr20 Αυγ 2014 Υλικά (4 μερίδες): Για την ζύμη : 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων Για την[...]
Πηγή: cookcool.gr