Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 71 συνταγές
Υλικά: Μισό κιλό φρέσκα ραβιόλι Βούτυρο Φασκόμηλο παρμεζάνα Εκτέλεση: Βράζετε τα φρέσκα ραβιόλι για 6 λεπτά. Στο τηγάνι λιώνετε βούτυρο και[...]
Πηγή: greekcook.grΤον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησε πολύ στην μπλογκογειτονιά η ροζ σαλτσούλα για ζυμαρικά, οπότε είπα να βάλω κι εγώ την δική μου. Το ροζ ως γνωστόν προέρχεται[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣαν σήμερα, πριν ένα χρόνο ακριβώς, γλίτωσα ένα ψιλοεγκεφαλικό αφού κατέβηκα από τη ζυγαριά μου. Αυτό το πρωινό σοκ που είχα μόλις πάρει, με ταρακούνησε για τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα τρία χρώματα της γειτονικής Ιταλίας στο πιάτο σου! Ντομάτα, βασιλικός και ολόλευκα ζυμαρικά σε μια συνταγή που θα σε ταξιδέψει στα πιο γευστικά μονοπάτια[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά: Για τη ζύμη (περίπου 24 ραβιόλι) • 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 1 κ.γ. αλάτι • 4 αβγά • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • 1 κρόκο αβγού Για τη γέμιση • 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 αυγό 100 γρ. αλεύρι Μυζήθρα Σπανάκι Μυρόχορτα Κρεμμύδι μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι Ανακατεύουμε το αλεύρι, προσθέτοντας τα αυγά λίγο αλάτι και νερό ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook40 ραβιόλια με γέμιση τυριών 2 ποτήρια γάλα 10 γρ. βούτυρο 2 κουταλιές αλεύρι 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη 1 κρεμμύδι ξερό 2 κουταλιές χλιαρό νερό μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό γλυκά και κρεατικά παράπονο δεν έχουμε αυτές τις μέρες φαντάζομαι! Δεν έλειψαν από κανένα εορταστικό τραπέζι. Και του χρόνου να είμαστε καλά, να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια το φύλλο ραβιόλι 8 αυγά,500 γρ. αλεύρι Για την σάλτσα 1 φρέσκια τομάτα, 2 κ.γ. σκόρδο πολτοποιημένο, 50 γρ. κρουτόν, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Για την[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠριν μερικές μέρες ο άντρας μου έκανε δώρο ένα βαζάκι ελληνική τρούφα Πίνδου και ελαιόλαδο αρωματισμένο με αυτό το καταπληκτικό μανιτάρι. Στην Ιταλία είχαμε[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 δόση ζύμης με αυγά φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα Για τη γέμιση: 40 γρ. βούτυρο 175 γρ. φρέσκα φύλλα από σπανάκι, καθαρισμένα, πλυμένα και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την ζύμη των Φρέσκων ραβιόλι: 400 γρ. Κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 κ.σ. αλάτι, 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 4 αυγά, Αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΡαβιόλια με μυρωδικά και φέτα σε μεσογειακη σαλτσα. Νοστιμοτατα!!!! Τι χρειαζόμαστε: για την ζύμη 350γρ σιμιγδάλι ψιλό 150γρ αλέυρι σκληρό ~500γρ νερό [λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία πολύ απλή συνταγή για ραβιόλια από την Ιταλία που μου την έμαθε ένας φίλος μου ιταλός σεφ. Λεπτή και διακριτική γεύση με έντονα αρώματα, ο,τι πρέπει για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα.... Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο ραβιόλια με γέμιση τυρίων 300 γρ. κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. τύρι κρέμα 5 φέτες καπνιστή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚυπριακή συνταγή με χαλούμι Τι χρειαζόμαστε: ΖΥΜΗ 500 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1-2 κ.γ λάδι νερό όσο πάρει..μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη που να μην[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 πακετο ραβιολια (με γεμιση τυριων) 1 μικρο κρεμμυδακι ψιλοκομμενο 3-4 φετες μπεικον 1/3 απο 3 χρωματιστες πιπεριες ψιλοκομμενες Μανιταρια φρεσκα σε[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Για τη ζύμη: 300 γρ. αλεύρι, 2 μεγάλα αυγά, 4-5 κουτ. σουπ. άσπρο κρασί ή νερό, 1/2 κουτ. γλυκ. αλάτι, 2-3 κουτ. σουπ. αλεύρι, 1 ασπράδι για[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.gr