Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Το λαχματζούν το πρωτοδοκίμασα πριν πολλά πολλά χρόνια στον Πειραιά. Ήταν δυο μαγαζιά στο Πασαλιμάνι που πούλαγαν αυτή τη λιχουδιά (το ένα τουλάχιστον υπήρχε[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΓια το λαχμαντζούν έχω ξαναγράψει . Εδώ μια πιο απλοποιημένη συνταγή: Υλικά 450 γρ. άσπρο δυνατό αλεύρι 1 ½ κουταλάκι αλάτι 15 γρ. μαγιά 280 γρ. νερό 1[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr