Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
...βγαλμένο από τις 1000 και 1 Νύχτες!! Και με συνταγή δοσμένη On Air!!! Εσείς δεν μου είπατε στις εκ_Πομπές μου να σας μαγειρεύω πού και πού??? Έτσι λοιπόν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την ζύμη: -1 κ.γ. ζάχαρη -1 φακελάκι μαγιά ξηρή -2 φλιτζάνια αλεύρι και αλεύρι για το ζύμωμα και τους πάγκους -3/4 φλιτζανιού χλιαρό νερό -1½[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά (για 8-12 κομμάτια) Ζύμη : 4 φλ. αλεύρι (περίπου) χωριάτικο ή αλεύρι για ψωμί ή αλεύρι για ζύμωμα, 1 φακελάκι στιγμιαία μαγιά, ½ φλ. χλιαρό νερό ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comLahm» σημαίνει κρέας και «ajin», ζυμάρι. Σταθερή αξία στις γευστικές μας συνήθειες και ένα από τα λατρεμένα μου φαγητά. Με παίρνουν πίσω στα παιδικά μου[...]
Πηγή: xrysessyntages.comYΛΙΚΑ Για τη ζύμη 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 φακελάκι μαγιά, 2 πρέζες αλάτι, νερό (όσο χρειαστεί). Για τη γέμιση 150γρ. κιμά βοδινό, 150γρ. κιμά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα τέλεια Λαχματζουν με το ιδανικό ζυμάρι !!! Θα εκπλαγείτε με τον εύκολο τρόπο που ανοίγω το καλύτερο ζυμάρι που μπορείτε να φτιάξετε!!!! Υλικά : Για το[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠρώτα φτάχνουμε τη ζύμη μας. Βάζουμε τη μαγιά σ΄ένα φλιτζάνι με ζεστό νερό. Την αφήνουμε για 5 λεπτά να διαλυθεί και να φουσκώσει. Σε μια λεκανίτσα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠαραδοσιακό φαγητό της Ανατολής με κιμά (ανάμεικτο μοσχαρίσο και αρνίσιο). Τι χρειαζόμαστε: Συστατικά για τη ζύμη : 1 κεσεδάκι γιαούρτι παραδοσιακό, παρά μία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία ονειρεμένη κλασική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Προετοιμασία : 30 λεπτά Αναμονή : 1 ώρα + 1 ώρα Μαγείρεμα : 15-20 λεπτά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά για τη ζύμη 450 γρ. άσπρο δυνατό αλεύρι 1 ½ κουταλάκι αλάτι 15 γρ. μαγιά 280 γρ. νερό 1 κουταλάκι ελαιόλαδο Υλικά για τη γέμιση 250 γρ. κιμά (αρνίσιο)[...]
Πηγή: cookingbook.grΤο λαχματζούν θεωρείται η πίτσα της Ανατολής και στα αραβικά μεταφράζεται μαγειρικά ως μια ζύμη γαρνιρισμένη με μια λεπτή στρώση από κιμά The post Εύκολο[...]
Πηγή: funkycook.grΥλικά για τη ζύμη 450 γρ. άσπρο δυνατό αλεύρι 1 ½ κουταλάκι αλάτι 15 γρ. μαγιά 280 γρ. νερό 1 κουταλάκι ελαιόλαδο Υλικά για τη γέμιση 250 γρ. κιμά (αρνίσιο)[...]
Πηγή: cookingbook.gr