Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Πικαντικη, νοστιμη ανοιχτη πιτα. Τι χρειαζόμαστε: 1/4 περίπου αναμικτο κιμά μοσχαρίσιο με αρνίσιο 3 κσ κρεμύδι ψιλοκομμένο 5 κσ ντοματα φρέσκια ψιλοκομμένη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grLahm» σημαίνει κρέας και «ajin», ζυμάρι. Σταθερή αξία στις γευστικές μας συνήθειες και ένα από τα λατρεμένα μου φαγητά. Με παίρνουν πίσω στα παιδικά μου[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΛΑΧ ΜΑΤΖΟΥΝ 200 γραμ μοσχαρίσιο κιμά 200 γραμ αρνίσιο κιμά 3 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 5 κ.σ. φρέσκια τομάτα περασμένη στο τρίφτη 2 κ.σ.[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΓια 4-6 άτομα Για τη γέμιση 5 κουταλιές της σούπας φρέσκια τομάτα περασμένη στο τρίφτη 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένες πιπεριές 3 κ. γλυκού μπούκοβο Αλάτι[...]
Πηγή: sidagi.grΓια τη ζύμη: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. αλάτι Νερό όσο πάρει (περίπου 1+1/2 φλ.) Για τη γέμιση: 350 γραμ. κιμά αρνίσιο ή[...]
Πηγή: argiro.grΠαραδοσιακό φαγητό της Ανατολής με κιμά (ανάμεικτο μοσχαρίσο και αρνίσιο). Τι χρειαζόμαστε: Συστατικά για τη ζύμη : 1 κεσεδάκι γιαούρτι παραδοσιακό, παρά μία[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comYΛΙΚΑ Για τη ζύμη 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 φακελάκι μαγιά, 2 πρέζες αλάτι, νερό (όσο χρειαστεί). Για τη γέμιση 150γρ. κιμά βοδινό, 150γρ. κιμά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 8-12 κομμάτια) Ζύμη : 4 φλ. αλεύρι (περίπου) χωριάτικο ή αλεύρι για ψωμί ή αλεύρι για ζύμωμα, 1 φακελάκι στιγμιαία μαγιά, ½ φλ. χλιαρό νερό ½[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλημέρα σας και καλό μήνα!! Για την αλήθεια του πράγματος, άλλη ανάρτηση είχα σκοπό να κάνω σήμερα, ξεκινώντας το αφιέρωμά μου στα «δάνεια»[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤο λαχματζούν με καταγωγή τη Μέση Ανατολή, είναι ένα στρογγυλό, λεπτό κομμάτι ζύμης που συνοδεύεται από κιμά, συνήθως μοσχαρίσιο, με διάφορα μπαχαρικά. Συχνά[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΤα γευστικά μας ταξίδια ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλα, δε σταματάνε ποτέ, αφού το μόνο που χρειάζεται για να υλοποιηθούν είναι η διάθεση για πειραματισμούς και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΓια τη ζύμη: 500 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά ½ κ. γλ. αλάτι Νερό όσο πάρει (περίπου 1+1/2 φλ.) Για τη γέμιση: 350 γραμ. κιμά αρνίσιο ή[...]
Πηγή: argiro.grΕ δεν είναι μόνο το σουβλάκι. Στο μικρό, πολύ μικρό Feyrouz , στον αριθμό 23 της επίσης μικρής οδού Καρόρη (κάθετη στην Αιόλου), θα βρεις ίσως το καλύτερο[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ Ανδρέας Λαγός είναι όλο πρωτότυπες ιδέες. Δοκιμάστε αυτό το Λαχματζούν με μάραθο και καλαθάκι Λήμνου και θα καταλάβετε! Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr...βγαλμένο από τις 1000 και 1 Νύχτες!! Και με συνταγή δοσμένη On Air!!! Εσείς δεν μου είπατε στις εκ_Πομπές μου να σας μαγειρεύω πού και πού??? Έτσι λοιπόν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι γεύσεις της ανατολίτικης και δη της αρμένικης κουζίνας συγκινούν από την πρώτη δοκιμή και τους πλέον αμύητους. Καλοφαγάδες και μερακλήδες τρέφουν μεγάλη[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία ονειρεμένη κλασική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Προετοιμασία : 30 λεπτά Αναμονή : 1 ώρα + 1 ώρα Μαγείρεμα : 15-20 λεπτά ~ ~ ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr