Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Με αφορμή συζητήσεις που διάβασα στο forum, περί σφολιάτας, θυμήθηκα το Γάλλο chef της γαλλικής πρεσβείας που πριν πολλά χρόνια μας έδωσε μερικά μαθηματάκια[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ ζύμη γιαουρτιού είναι η ιδανική επιλογή για πεντανόστιμα τυροπιτάκια. Φτιάχνεται δε πολύ εύκολα και με μόλις τρία υλικά, που σίγουρα υπάρχουν σε κάθε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΦτιάχνεται δε πολύ εύκολα και με μόλις τρία υλικά, που σίγουρα υπάρχουν σε κάθε ψυγείο και ντουλάπι. – Μερίδες: 40 μικρά ή 20 μεγάλα πιτάκια – Χρόνος[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr200 γρ αλεύρι 1/2 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλιές βούτυρο 100 γρ βούτυρο πρόβειο 1 αβγό Οδηγίες 28 Minutes Πλάθουμε με το χέρι και με απαλές κινήσεις όλα τα υλικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 500 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 70% 500 γραμμάρια μαργαρίνη σκληρή ή βούτυρο φρέσκο ή μαργαρίνη φυτική 200 γραμμάρια νερό κρύο (περίπου) 1 αυγό ½[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΓια τη ζύμη 220 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη από ρύζι και επιπλέον για το άνοιγμα 75 γρ. άμυλο πατάτας 1,5 κ.σ. κορν φλάουρ 3 κ.σ. ξανθάνα σε σκόνη[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακή (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 κεσέ γιαούρτι πλήρες (200 γρ.) 1 αυγό χτυπημένο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.grΗ ζύμη γιαουρτιού είναι η ιδανική επιλογή για πεντανόστιμα τυροπιτάκια. Φτιάχνεται δε πολύ εύκολα και με μόλις 3 υλικά, που σίγουρα υπάρχουν σε κάθε ψυγείο και[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά Για την πρώτη φάση 300 γρ. αλεύρι 50 γρ. βούτυρο 6 γρ. αλάτι 150 ml νερό Για την δεύτερη φάση 200 γρ. βούτυρο 50 γρ. αλεύρι Εκτέλεση Σε πρώτη φάση,[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά: 1 1/4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 1/8 φλυτζάνια τσαγιού βούτυρο φρέσκο σκληρό, αγελαδινό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό Τρόπος παρασκευής[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 400 γρ. αλεύρι 7,5 γρ. ψιλό αλάτι 250 ml παγωμένο νερό 1 κ.σ. χυμός λεμονιού 400 γρ. βούτυρο πολύ καλής ποιότητας Παρασκευή Δουλεύετε το βούτυρο με μια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 400 γρ. αλεύρι 7,5 γρ. ψιλό αλάτι 250 ml παγωμένο νερό 1 κ. σ. χυμό λεμονιού 400 γρ βούτυρο πολύ καλής ποιότητας Εκτέλεση Δουλεύετε το βούτυρο με μία[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami250 γραμμάρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις 2 κολοκυθάκια 100 γραμμάρια τριμμένα κίτρινα τυριά 100 γραμμάρια φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια 10 ελιές χωρίς[...]
Πηγή: sidagi.gr1 1/4 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 1/8 φλιτζάνια τσαγιού βούτυρο φρέσκο σκληρό, αγελαδινό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό Κοσκινίζετε το αλεύρι.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤραγανή παραδοσιακή ζύμη για αλμυρές πίτες!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι 1 και 1/2 κουταλάκι σούπας ξίδι 2 κούπες ελαιόλαδο (ένα φλιτζανάκι του ελληνικού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η ζύμη ΔΕΝ είναι νηστήσιμη! Έχει όμως εύκολες αναλογίες υλικών και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί για πίτσες και πίτες. Σε όσους αρέσει το τραγανό ζυμάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖύμη για σπιτικό φύλλο με αυγά Υλικά 4 κουταλιές σούπας λάδι 8 κουταλιές σούπας χλιαρό νερό 2 αυγά, ελαφρά χτυπημένα 1 κουταλιές γλυκού κοφτό αλάτι 3[...]
Πηγή: greekouzina.gr