Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
650 γρ. αλεύρι σκληρό 30 γρ. αλάτι 400 γρ. μαργαρίνη πλάκα σκληρή 300 γρ. νερό (κατά προσέγγιση) Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαργαρίνη σε[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακή (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 κεσέ γιαούρτι πλήρες (200 γρ.) 1 αυγό χτυπημένο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 500 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 70% 250 γραμμάρια μαργαρίνη σκληρή σε κυβάκια 200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό 1 αυγό 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά: 500 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 70% 500 γραμμάρια μαργαρίνη σκληρή ή βούτυρο φρέσκο ή μαργαρίνη φυτική 200 γραμμάρια νερό κρύο (περίπου) 1 αυγό ½[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜε αφορμή συζητήσεις που διάβασα στο forum, περί σφολιάτας, θυμήθηκα το Γάλλο chef της γαλλικής πρεσβείας που πριν πολλά χρόνια μας έδωσε μερικά μαθηματάκια[...]
Πηγή: greekmasa.grΣας στέλνω τη συνταγή για τη ζυμη κουρου που μου ζητήσατε. Υλικά 1/2 κιλο φαρινα κοκκινη 250 γραμ μαργαρινη 1 κεσεδακι γιαουρτι 1 αυγο 1 κ.γ αλατι 1 κ.σ χυμο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ 1 1/2 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φακελάκι μπέϊκιν πάουντερ 150 γραμ. μαργαρίνη 1 κούπα γιαούρτι 1 κοφτή κουταλιά της σούπας αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr