Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Η ιδανικη ζυμη για κρουασαν που την εψαχνα! Πετυχημενη μου χουν πει, αλλα χρονοβορα! Τι χρειαζόμαστε: 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 2 κουταλιές ζάχαρη 1 κούπα χλιαρό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 1/4 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 1/8 φλιτζάνια τσαγιού βούτυρο φρέσκο σκληρό, αγελαδινό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό Κοσκινίζετε το αλεύρι.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια εύκολη και γευστική ζύμη! Υλικά 1 γιαούρτι 1 αυγό 1κουταλιά του γλυκού αλάτι 1 χούφτα λάδι Αλεύρι ‘όσο σηκώσει( περίπου 500γρ.) Οδηγίες Σε μια[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 4 ½ φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό ( ½ κιλό αλέυρι) 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό αλάτι 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού 1 φλιτζάνι τσαγιού[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 400 γρ. αλεύρι 7,5 γρ. ψιλό αλάτι 250 ml παγωμένο νερό 1 κ.σ. χυμός λεμονιού 400 γρ. βούτυρο πολύ καλής ποιότητας Παρασκευή Δουλεύετε το βούτυρο με μια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για την πρώτη φάση 300 γρ. αλεύρι 50 γρ. βούτυρο 6 γρ. αλάτι 150 ml νερό Για την δεύτερη φάση 200 γρ. βούτυρο 50 γρ. αλεύρι Εκτέλεση Σε πρώτη φάση,[...]
Πηγή: mamapeinao.grΦτιάξτε τη σπιτική ζύμη σφολιάτας για όλες τις συνταγές σας. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : 1 ώρα & 30΄. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr650 γρ. αλεύρι σκληρό 30 γρ. αλάτι 400 γρ. μαργαρίνη πλάκα σκληρή 300 γρ. νερό (κατά προσέγγιση) Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαργαρίνη σε[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 500 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 70% 500 γραμμάρια μαργαρίνη σκληρή ή βούτυρο φρέσκο ή μαργαρίνη φυτική 200 γραμμάρια νερό κρύο (περίπου) 1 αυγό ½[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΚάντε την συνταγή μας και πείτε μας την γνώμη σας!! Στείλτε μας φωτογραφίες απο τις δικές σας γλυκές δημιουργίες. Υλικά Αλεύρι 1 κιλό Βούτυρο 100γρ Αλάτι 20γρ[...]
Πηγή: johnnyssweet.blogspot.comΖύμη σφολιάτας με τυρί Η συνταγή αυτή είναι σχετικά απλή και εύκολη και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τόσο εσάς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.[...]
Πηγή: greekouzina.grΜε αφορμή συζητήσεις που διάβασα στο forum, περί σφολιάτας, θυμήθηκα το Γάλλο chef της γαλλικής πρεσβείας που πριν πολλά χρόνια μας έδωσε μερικά μαθηματάκια[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 1/4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 1/8 φλυτζάνια τσαγιού βούτυρο φρέσκο σκληρό, αγελαδινό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό Τρόπος παρασκευής[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 400 γρ. αλεύρι 7,5 γρ. ψιλό αλάτι 250 ml παγωμένο νερό 1 κ. σ. χυμό λεμονιού 400 γρ βούτυρο πολύ καλής ποιότητας Εκτέλεση Δουλεύετε το βούτυρο με μία[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 40 γρ. μαγιά νωπή 2 κουταλιές ζάχαρη 1 ½ κούπα γάλα χλιαρό 6 κούπες αλεύρι δυνατό 1 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλιές σπορέλαιο 3 αυγά 2/3 της κούπας[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΥλικά 30 γρ. φρέσκια μαγιά 1 κούπα γάλα (χλιαρό) 1 αυγό 1 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 1 βιτάμ 1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Εκτελεση: Διαλύουμε[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr