Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Μπορείτε να φτιάξετε αυτή τη ζύμη και να έχετε σπιτικές πίτες. Είναι ιδανική για γλυκές και αλμυρές πίτες. Έχει υφή και γεύση περίπου σαν μπισκότο, τραγανή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 500 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 70% 250 γραμμάρια μαργαρίνη σκληρή σε κυβάκια 200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό 1 αυγό 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΖύμη μπριζέ με αυγό για τάρτες και κιςΣυστατικά ζύμης 1000γρ αλεύρι 70% 500γρ βούτυρο ή μαργαρίνη 90γρ κρόκο αυγού 25γρ αλάτι 150γρ νερό Εκτέλεση ζύμης Βήμα[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΣυστατικά 500γρ λιπαρή ουσία βούτυρο ή μαργαρίνη 750γρ αλεύρι 200γρ γλυκόζη 1 λίτρο νερό ή γάλα (καλύτερα νερό) 5γρ αλάτι 5γρ ζάχαρη 18-22 αυγά Εκτέλεση Βήμα[...]
Πηγή: jkfoodland.wordpress.comΚάντε την συνταγή μας και πείτε μας την γνώμη σας!! Στείλτε μας φωτογραφίες απο τις δικές σας γλυκές δημιουργίες. Υλικά Αλεύρι 1 κιλό Βούτυρο 100γρ Αλάτι 20γρ[...]
Πηγή: johnnyssweet.blogspot.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 αυγά 1/2 κ.γ. αλάτι 1 γιαουρτάκι αγελαδινό 2 κ.σ. λάδι (οτιδήποτε) 0,5 l γάλα 2 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κ.γ. ζάχαρη περίπου 1 kg[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 500 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 70% 500 γραμμάρια μαργαρίνη σκληρή ή βούτυρο φρέσκο ή μαργαρίνη φυτική 200 γραμμάρια νερό κρύο (περίπου) 1 αυγό ½[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά 3 1/2 κούπες αλεύρι 200 γρ. γιαούρτι 250 γρ. μαργαρίνη 1 αυγό μπέκιν πάουντερ αλάτι πιπέρι για από πάνω 1 κρόκο αυγού χτυπημένο με 2 κουταλιές τις σούπας[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.gr175 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις μια πρέζα αλάτι 85 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη,κομμένο σε μικρα κομμάτια ή 50:50 βούτυρο ή μαργαρίνη και λαρδί ή φυτικό λίπος[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη μαλακή (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 κεσέ γιαούρτι πλήρες (200 γρ.) 1 αυγό χτυπημένο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.gr650 γρ. αλεύρι σκληρό 30 γρ. αλάτι 400 γρ. μαργαρίνη πλάκα σκληρή 300 γρ. νερό (κατά προσέγγιση) Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαργαρίνη σε[...]
Πηγή: argiro.gr2 Σεπ 2013 Υλικά : 325 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 170 γρ. μαργαρίνη 1 αυγό 1 σφηνάκι νερό παγωμένο (30 ml) 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. ζάχαρη Εκτέλεση :[...]
Πηγή: cookcool.grH ζύμη που κάνει θραυση στο facebook της Ελένης Μακροδημητρη για λουκουμάδες-Ντονατς Ειναι πανευκολη και μπορεις να κάνεις με την ιδια ζυμη και λουκουμάδες και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά για 4 κομμάτια: 25 γρ. νωπή μαγιά ή 1 φακελάκι ξηρή 1/2 φλιτζάνι χλιαρό γάλα 3/4 φλιτζανιού χλιαρό νερό (σύνολο γάλα και νερό 250 γρ.) 50 γρ. μαργαρίνη[...]
Πηγή: easykuzina.grΖύμη κουρού 1 (εύκολη) Υλικά 500 γρ. φαρίνα 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 250 γρ μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου) 1/2 κ.γλ. αλάτι Εκτέλεση Βάζουμε όλα τα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά: 2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι και λίγο επί πλέον για τη φόρμα της τάρτας 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη και λίγο επί πλέον για τη φόρμα της τάρτας 1 αυγό ή 2[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Με αφορμή συζητήσεις που διάβασα στο forum, περί σφολιάτας, θυμήθηκα το Γάλλο chef της γαλλικής πρεσβείας που πριν πολλά χρόνια μας έδωσε μερικά μαθηματάκια[...]
Πηγή: greekmasa.gr