Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Σήμερα στο ψούμνισμαν ήβρα φρέσκον κούνελλι (σορρυ Πασχαλίνα) τζιαι Κυπριακές πατάτες με κοτσινόχωμαν πανω. Χαλάλιν τα 3.99 το κίλον, παπούτσιν που τον τόπον[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr{Για τη μαρινάδα} 1/3 φλ. βαλσαμικό ξίδι 2 κ.σ χοντρό αλάτι 1 πορτοκάλι κομμένο στη μέση 1 κλωνάρι δεντρολίβανο 1 ξύλο κανέλα 1 δαφνόφυλλο 4-5 κόκκους πιπέρι[...]
Πηγή: argiro.gr1/2 φλυτζάνι – 110 γρ) ελαιόλαδο 1 κιλό μικρά κρεμμυδάκια για στιφάδο (κοκάρια) 1 κιλό μανιτάρια ανάμεικτα 2-3 φύλλα δάφνης 1 κ.γ. ολόκληρο μαύρο πιπέρι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κουνέλι (περίπου 1.200γρ) 1 κιλό κρεμμύδια για στιφάδο(ή κανονικά μέτρια κρεμμύδια) 4 μεγάλες ντομάτες (στο multi) 4 σκελίδες σκόρδο(ψιλοκομμένες) 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) 1 -1 1/4 κιλό βοδινό χωρίς κόκαλα κομμένο σε μεγάλους κύβους ή μερίδες, 1 κιλό εσαλότ (ροζ κρεμμύδια Shallots) ή μικρά διαλεγμένα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1/2 φλυτζάνι – 110 γρ) ελαιόλαδο 1 κιλό μικρά κρεμμυδάκια για στιφάδο (κοκάρια) 1 κιλό μανιτάρια ανάμεικτα 2-3 φύλλα δάφνης 1 κ.γ. ολόκληρο μαύρο πιπέρι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]
Πηγή: caruso.grΣτιφάδο με μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα και σαλτσούλα μέλι σκέτο από τα κρεμμύδια !!!Μπουκιά κ συχώριο που λένε !!! Υλικά Δοσομετρητής Λήψη Υλικών 1.200[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜοσχάρι.... Στιφάδο με κρεμμυδάκια !!!!! Το φαγητό μας σήμερα για πολλές βούτες !!!! Με πατάτες τηγανητές ! ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ Θωρακιζω το κρέας αφού πρώτα το έχω[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧρόνος προετοιμασίας: περίπου 2 ώρες Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι 1 ½ κιλό κρεμμυδάκια μικρά 1 ποτήρι του κρασιού λάδι 5 σκελίδς σκόρδο ½ ποτηράκι[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 κιλό βοδινό 1 κιλό κρεμμύδια 2 ποτήρια κρασί κόκκινο γλυκό ½ ποτήρι ξύδι άσπρο (από σταφύλι) 2-3 σκελίδες σκόρδο λάδι για τηγάνισμα αλάτι [...]
Πηγή: greekcook.gr