γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | banoffee με καραμελα | μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι χωρίς βρασιμο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Το στιφαδο της Εφης

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Χρόνος προετοιμασίας: περίπου 2 ώρες

Υλικά:

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 1 ½ κιλό κρεμμυδάκια μικρά
  • 1 ποτήρι του κρασιού λάδι
  • 5 σκελίδς σκόρδο
  • ½ ποτηράκι κρασιού ξύδι
  • κανέλα
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
  • Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και μόλις κάψει ρίχνουμε το μοσχάρι και το σκόρδο και τα ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει καλά το κρέας.
  • Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά περίπου μία ώρα, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Προσθέτουμε λίγο νερό, χαμηλώνουμε και σκεπάζουμε.
  • Μετά απο μία ώρα περίπου ρίχνουμε τα κρεμμύδια τα οποία έχουμε καθαρίσει και αφήσει στο νερό τουλάχιστον για δύο ώρες, το πιπέρι, το αλάτι, το ξύδι και την κανέλα, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να απορροφήσει τα νερά του. Σερβίρουμε αμέσως.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κανέλα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • ξύδι
  • μοσχάρι

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Ναι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία