Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
680 γρ. αλεύρι άσπρο 2 κουταλάκια μαγιά 1 κουταλάκι ζάχαρη 250 ml γάλα 1 κουταλάκι αλάτι 40 γρ. αλεύρι σιταριού 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 40 γρ. βούτυρο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 φλιτζάνι ζεστό νερό 2 1/5 φλιτζάνια αλεύρι 1/2 κουταλιά του γλυκού άσπρη ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1[...]
Πηγή: sidagi.grΧθες δεν μαγειρεψα τιποτα... ειχαμε λιγο γιουβετσακι, ειχαμε λιγο κοτοπουλακι και βολευτηκαμε... Κατι ομως επρεπε να κανω.. Υλικά φέτες ψωμιού (καλύτερα[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΤο σκορδόψωμο, είναι μια πολύ νόστιμη παραλλαγή του κλασικού καψαλιστού (ψημένου στα κάρβουνα) ψωμιού. Είναι το τέλειο συνοδευτικό για τα ψητά κάθε είδους, ή[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αν χρειάζεται να φτιάξετε ένα εύκολο και νόστιμο ορεκτικό για κάθε περίσταση όπως ένα τραπέζι σε φίλους ή και καθημερινό, τότε μια ωραία[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά συνταγής 100 γρ. φρέσκο βούτυρο, μαλακωμένο 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κουταλιές της σούπας φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος 1 μπαγκέτα ή άλλη φρατζόλα[...]
Πηγή: icookgreek.comΜοσχοβολάει ο τόπος !! Υλικά 500 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γραμ νερό 70 γραμ γάλα 20 γραμ ελαιόλαδο 25 γραμ μαγιά φρέσκο ή 1 φακελάκι ξηρή 1 κουτ[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά Ψωμί μπαγιάτικο κομμένο σε χονδρές φέτες Σκόρδο 5 σκελίδες ψιλοκομμένες Παρμεζάνα 100 γρ τριμμένη Βούτυρο 5 κουταλιές σούπας λιωμένο Μαϊντανος 1 κουτάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΤης τελευταίας στιγμής, μεζεδάκι του "φτωχού", δηλαδή με ότι υπάρχει. Υλικά: ψωμί τυρί σκόρδο μαϊντανό πάπρικα Εκτέλεση: Κόβουμε φετάκια ψωμί και[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν αγαπάτε το σκορδόψωμο, αυτό το ψωμάκι θα σας αρέσει γιατί είναι νόστιμο και αρωματικό. Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το σκόρδο σύμφωνα με το γούστο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή της Τζένης Υλικά: 2 μπαγκέτες μισό πακέτο βούτυρο ή μαργαρίνη 2-3 σκελίδες σκόρδο (ανάλογα πόσο έντονη γεύση θέλουμε) κάρυ Εκτέλεση: Πολτοποιούμε το[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr