Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 59 συνταγές
Εναλλακτική λύση για να γλυκαθούμε με πορτοκαλένια γεύση. Τι χρειαζόμαστε: Βάση: 125 γρ. Βούτυρο 1 1/2 κούπα ζάχαρη 2 περίπου κούπες αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το σιρόπι 450 γρ. ζάχαρη 300 γρ. νερό ξύσμα από 2 πορτοκάλια, ακέρωτα χυμός από 1/2 λεμόνι 1 ξυλαράκι κανέλα Για την πίτα 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΈνα πολύ ωραίο σιροπιαστό γλυκό, με καταπληκτικό άρωμα και γεύση πορτοκαλιού. Θυμίζει πολύ το ραβανί , μόνο που δεν έχει αλεύρι. Γίνεται πολύ εύκολα, και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 1 ποτήρι του νερού λάδι καλαμποκέλαιο 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1 πορτοκάλι ολόκληρο πλυμένο καλά και περασμένο στο μούλτι πολτοποιημένο 2 αυγά 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα Ναβαλίνα (navelina) έκαναν και φέτος την εμφάνισή τους στα μανάβικα. Είναι τα αγαπημένα μου πορτοκάλια γιατί δεν είναι τρομερά γλυκά, έχουν πολύ χυμό και[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνα γλυκό που ευωδιάζει πορτοκάλι σε κάθε του μπουκιά. Η πορτοκαλόπιτα του Άκη Πετρετζίκη έχει αποκτήσεις δεκάδες θαυμαστές κι έτσι αποφασίσαμε να τη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΘέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ένα απλό κέικ ή κάτι πανεύκολο. Αυτό που περισσότερο με ενθουσιάζει στην πορτοκαλόπιτα είναι η αντίφαση στις αντιδράσεις των[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε φιλικό σπίτι έφαγα τις προάλλες για πρώτη φορά ένα γλυκό που μου άρεσε πολύ σαν ιδέα... μια και η γεύση του πορτοκαλιού είναι από τις αγαπημένες μου κι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓια τη βάση : 125 γρ. βιτάμ 1 1/2 κούπα ζάχαρη (γύρω στα 330 γρ.) 2 περίπου κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (γύρω στα 220 γρ.) 1 κούπα καρυδόψιχα αλεσμένη[...]
Πηγή: cooktherapy.grΖουμερή και τραγανή πορτοκαλόπιτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο (450 γραµµ.) φύλλο κρούστας 3 κ.σ. βούτυρο λιωµένο 1 κ.γλ. κανέλα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε φιλικό σπίτι έφαγα τις προάλλες για πρώτη φορά ένα γλυκό που μου άρεσε πολύ σαν ιδέα... μια και η γεύση του πορτοκαλιού είναι από τις αγαπημένες μου κι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΗ πορτοκαλόπιτα ,λέει ο μπλόγκερ, είναι από τις πιο διαβασμένες αναρτήσεις του cook the book. Λοιπόν,δεν πίστευα,ποτέ, οτι αρέσει σε τόσο κόσμο, τούτο το[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΠορτοκάλι .Φρούτο εποχής. Ζουμερό, γλυκό, μυρωδάτο, γεμάτο βιταμίνες. Φρούτο κυρίαρχο μιας και αφού μπει σε μια συνταγή, αμέσως κάνει αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤι??? Εγώ δεν θα έφτιαχνα???? Δεν είστε καλά μου φαίνεται!!! Μου τις κοτσάρετε στη μούρη δύο εβδομάδες τουλάχιστον...και εγώ το παίζω κυρία και απλά κάνω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜπλογκοσυναντηση ειχαμε την Κυριακη που μας περασε η οποια εξελιχθηκε πολυ ομορφα, περασαμε ευχαριστα παρολο τον αναποδο στην αρχη καιρο, στην οποια συναντηση[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο πορτοκάλι είναι ένα από τα φρούτα που όχι απλά λατρεύω αλλά μ' αρέσει να απολαμβάνω σε όλες τις μορφές και εκδοχές του, δηλαδή σε μαρμελάδα, γλυκό του[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΈντονη η γεύση του πορτοκαλιού αφού βάζουμε ολόκληρα τα πορτοκάλια, ζουμερό όσο χρειάζεται από το σιρόπι μας και δροσερό όσο λαχταράει ο ουρανίσκος μας από την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ καλή σας Τσικνοπέμπτη! Σας εύχομαι να περάσετε σούπερ σήμερα, να βγείτε, να διασκεδάσετε κ να χαρείτε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Είτε αποφασίσετε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr