Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
50 γρ. φρέσκο βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μήλο ξυσμένο στον τρίφτη κρεμμυδιών 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας κάρυ 1/2 ποτήρι του[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤαιριάζει υπέροχα με ψάρι, κοτόπουλο ,χοιρινό, γαρίδες . Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Σάλτσες -[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 φλυτζάνι νερό περίπου 140 γραμμάρια 1,5 κουταλιά σούπας κορν φλάουρ 1 σοκολάτα με γεύση φράουλα ή ο,τι γέυση θέλετε Οδηγίες 5 Minutes Σε ένα κατσαρολάκι σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr11/12/13 Για γεύση μήλου σε διάφορα γλυκίσματα γιορτινά και μη, αλλά και όταν θέλουμε να μειώσουμε την ποσότητα λιπαρής ουσίας για λιγότερες θερμίδες,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ Παρασκευή ήταν απο τα παιδικά μου χρόνια η αγαπημένη μου ημέρα ... θυμάμαι επέρστρεφα απο το σχολείο , πέταγα την τσάντα στις σκάλες και έτρεχα για το[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά Σάλτσα ζεστή 200 γραμμάρια Philadelphia 50 ml λευκό κρασί 70 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη 1 πρέζα πάπρικα Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Πικάντικο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 4 μισά ροδάκινα κονσέρβας ψιλοκομμένα 1 μικρό φρέσκο, πολύ ψιλοκομμένο κόκκινο τσίλι 2 κουταλιές φρέσκος ψιλοκομμένος Δυόσμος 1/2 μικρή[...]
Πηγή: sidagi.grΓια σαλάτες με ρόκα ή σπανάκι ή πλάι σε ψητά θαλασσινά. Χρησιμοποιήστε την επίσης ως σάλτσα σε πιτάκια με μυζήθρα ή σε λευκά τυριά εποχής. Συνταγή : Νένα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 5 τεμ. ψιλοκομμένα Σκόρδο 3 σκελίδες Πράσινο μήλο 1/2 τεμ. Ανανάς 1/2 τεμ. Μπανάνα 1 τεμ. Γάλα καρύδας 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΗ σημερινή μας ανάρτηση προέρχεται από ένα περιοδικό και είναι από τις ελάχιστες φορές που αναπαράγουμε συνταγή ακριβώς όπως τη διαβάσαμε κάπου! Πρόκειται για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ τέλεια, σπιτική barbeque sauce για να γλασσάρουμε τα ψητά μας ή για να μαρινάρουμε κάποιο κρεατικό πριν το ψήσιμο! Ποτέ δεν μου άρεσε η έτοιμη σάλτσα που[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr130 ml χυμός πορτοκαλιού 70 ml χυμός μανταρινιού 40 ml χυμός λεμονιού 1/3 κουτ. γλυκού ξύσμα από νεράντζι ή περγαμόντο ή μανταρίνι (αν βάλουμε ξύσμα[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 αβοκάντο 1 ροδάκινο αλάτι, ξύδι, λεμόνι, λάδι Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και περιχύνουμε τη ρόκα μας.
Πηγή: cooktherapy.grΤα φραγκόσυκα (παπουτσόσυκα ή παυλόσυκα) τα γνωρίζετε; Υπάρχουν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά δεν αξιοποιούνται παντού με τον ίδιο τρόπο. Εδώ για[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά: 2 κουταλιές φρέσκος ψιλοκομμένος Δυόσμος 1/2 μικρή ψιλοκομμένη Κίτρινη(ες) Πιπεριά(ές) 4 μισά (στραγγισμένα και πολύ ψιλοκομμένα) Ροδάκινα κονσέρβα 1[...]
Πηγή: greekmasa.gr