Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Με αυτή τη σαλτσούλα μπορείτε να συνοδεύσετε κρέας ψητό ή τηγανιτό (σνίτσελ, μπριζόλες) ή ρύζάκι και είναι πεντανόστιμη Υλικά 500 γρ. μανιτάρια πλευρότους[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυνταγή για σάλτσα μπάρμπεκιου που συνοδεύει υπέροχα κρεατικά Τι χρειαζόμαστε: 1 κούπα σάλτσα τομάτας 1 κ.σ. κετσαπ 1 κ.γ. ξύδι 1 κ.γ. μουστάρδα ξύσμα από μία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι καλή για παϊδάκια, μπριζόλες και χάμπουργκερ. Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 2 φλ. νερό 1/4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνοδεύει αρνί του φούρνου ή μπριζόλες χοιρινές. Αρωματίζει ομορφα πατάτες βραστές και αρακά. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 φλυτζάνι πολυ καλα ψιλοκομμένα φύλλα δυόσμου[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα 1|8 λίτρου ξίδι από μήλο 125 γραμμάρια ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας σπόρους μουστάρδας αλάτι , πιπέρι 500 γραμμάρια βύσσινα κατεψυγμένα 2[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά ( 2 κούπες) 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι λιωμένο στο μούλτι 1 κούπα κέτσαπ 1 κούπα πουρέ ντομάτας (πασάτα) 3 κουταλιές της[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά Πορτοκάλι 1 τον χυμό του Λεμόνι 1/2 μόνο τον χυμό του Μουστάρδα 1 κουταλιά σούπας Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας Αλάτι 1/2 κουταλάκι γλυκού Οδηγίες Σε ένα[...]
Πηγή: chefoulis.grΤο Θεσσαλονικιώτικο dip 'Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε... ο χρόνος τρέχει... αύριο του Αγίου Βαλεντίνου, την άλλη πέμπτη ...Τσικνοπέμπτη! Το καρναβάλι σε όλο του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο λαδολέμονο, είναι η πιο κλασική και χρηστική, σάλτσα που υπάρχει. Κι αυτό, γιατί μπορεί να την χρησιμοποιήσουμε εκτός από τα ψάρια , σε θαλασινά, ψητά,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο Θεσσαλονικιώτικο dip 'Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε... ο χρόνος τρέχει... αύριο του Αγίου Βαλεντίνου, την άλλη πέμπτη ...Τσικνοπέμπτη! Το καρναβάλι σε όλο του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜία σάλτσα που συνοδεύει αρκετά φαγητά. Ψητά φούρνου, σαλάτες, πατάτες ψητές, μανιτάρια γεμιστά, κοτόπουλο σχάρας, μπριζόλες, κ.λ.π. Υλικά: 100 γρμ. γάλα[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΕπειδή όλο και κάτι θα ψήσετε σίγουρα αυτές τις μέρες, προτείνουμε μια τέλεια σάλτσα για μπριζόλες αλλά και οποιοδήποτε κόκκινο κρέας μαγειρέψετε στο φούρνο ή[...]
Πηγή: lovecook.grΗ σάλτσα Marchand de Vin (Μαρσάν ντε βεν = έμπορος κρασιών) είναι μια κλασική σάλτσα της Γαλλικής μαγειρικής που είθισται να συνδυάζεται με entrecôte[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 2 κουταλιές φρέσκος ψιλοκομμένος Δυόσμος 1/2 μικρή ψιλοκομμένη Κίτρινη(ες) Πιπεριά(ές) 4 μισά (στραγγισμένα και πολύ ψιλοκομμένα) Ροδάκινα κονσέρβα 1[...]
Πηγή: greekmasa.grταιριάζει και με άλλα ψητά ,π.χ. πανσέτες ή χοιρινές μπριζόλες ΥΛΙΚΑ:1 μέρος μαγιονέζα ,2 μέρη μουστάρδα,λάδι (όχι πολύ) χυμό λεμονιού (τουλάχιστον 1)αλάτι[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.gr