Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά για 5 άτομα 4 κουταλιές της σούπας μπλε τυρί 1,5 κουταλάκι της σούπας κορν φλάουρ 2/3 φλιτζάνι άπαχο γάλα 1 κουταλιά της σούπας ζωμό κοτόπουλο 1 πράσινο[...]
Πηγή: sidagi.grΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΟΥ ΓΚΡΕΪΒΥ Το gravy (γκρέϊβυ) ειναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται απο το καραμελλωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα απο το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλό σας απόγευμα και καλό μήνα αγαπημένοι μου αναγνώστες! Σήμερα...αφού δεν αξιώθηκα τόσο καιρό ...είπα να μπω, να ξαραχνιάσω και να ξεστοιχειώσω αυτό το έρμο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grH σος Ολαντέζ (Hollandaise) είναι μια από τις 5 ‘βασικές σάλτσες’ της Γαλλικής κουζίνας μαζί με την Μπεσαμέλ, Εσπανιόλ, Βελουτέ, και σάλτσα Τομάτας, με βάση[...]
Πηγή: caruso.grΚαι όχι μόνο... Ιδιαίτερη ξινή γεύση, άποψή μου ό,τι θα ταίριαζε καλύτερα μ' ένα κοτόπουλο ή μοσχαράκι ή κουνέλι στην κατσαρόλα! Υλικά 1/2 κ. μακαρόνια[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΜαρινάρετε με αυτή τη σάλτσα το μοσχάρι σας, ή το χοιρινό σας, και ψήστε το στο φούρνο. Θα δώσει ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο φαγητό σας, ιδικά αν το μαγειρέψετε[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.grΕξαιρετικά απλή και γρήγορη, γλυκιά και στιλπνή, μαγική σάλτσα τεριγιάκι Μια γιαπωνέζικη σάλτσα και μαγειρικός όρος, στη συνέχεια, έχουν εκπορθήσει προ πολλού[...]
Πηγή: pandespani.comΗ σάλτσα Marchand de Vin (Μαρσάν ντε βεν = έμπορος κρασιών) είναι μια κλασική σάλτσα της Γαλλικής μαγειρικής που είθισται να συνδυάζεται με entrecôte[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 3/4 φλιτζανιού άπαχο Γιαούρτι 1/3 φλιτζανιού φρέσκα ψιλοκομμένα Φύλλα κορίανδρου 1 κουταλιά Χυμός λεμονιού 1 σκελίδα πολτοποιημένη Σκόρδο 2 κουταλάκια[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια πολύ νόστιμη σαλτσούλα, που ταιριάζει απίστευτα με ψητό σολωμό, κοτόπουλο, χοιρινές και μοσχαρίσιες μπριζόλες Τι χρειαζόμαστε: 2 κρεμμύδια τριμμένα 1/2 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1. Τσιγαρίζουμε ελαφρά, σε 2 κουταλιές της σούπας λάδι, 1 κρεμμύδι και μια σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένα. Μια καλή ιδέα είναι να προσθέσουμε για επί πλέον[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr1. Τσιγαρίζουμε ελαφρά, σε 2 κουταλιές της σούπας λάδι, 1 κρεμμύδι και μια σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένα. Μια καλή ιδέα είναι να προσθέσουμε για επί πλέον[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΚαλό σας απόγευμα και καλό μήνα αγαπημένοι μου αναγνώστες! Σήμερα...αφού δεν αξιώθηκα τόσο καιρό ...είπα να μπω, να ξαραχνιάσω και να ξεστοιχειώσω αυτό το[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚαλό σας απόγευμα και καλό μήνα αγαπημένοι μου αναγνώστες! Σήμερα...αφού δεν αξιώθηκα τόσο καιρό ...είπα να μπω, να ξαραχνιάσω και να ξεστοιχειώσω αυτό το έρμο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr