Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
3-5 κουταλιές της σούπας ξεραμένα φύλλα κόκκινη πιπεριά 2 κουταλάκια τσαγιού κύμινο 2 κουταλάκια τσαγιού μαύρο πιπέρι 2 κουταλάκια τσαγιού αλάτι 1/2 κουταλάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο λαδολέμονο, είναι η πιο κλασική και χρηστική, σάλτσα που υπάρχει. Κι αυτό, γιατί μπορεί να την χρησιμοποιήσουμε εκτός από τα ψάρια , σε θαλασινά, ψητά,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣάλτσα κεράσι, ό,τι πρέπει για να διακοσμήσετε cheese-cake τούρτες black forest και ό,τι άλλο βάζει το μυαλό σας. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Γλυκά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr160 γρ τόνο σε λάδι 2 κ.σ. κάπαρη σε ξύδι 2-4 φιλετάκια αντσούγιας (ανάλογα πόσο έντονη θέλετε μα νοιώθετε τη γεύση της στη σάλτσα) 2 σφικτά αυγά χυμό από 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grχυμός από 1 μεγάλο λεμόνι χυμός από 1 lime (γλυκολέμονο) χυμός από 1 μικρό πορτοκάλι 2 κ.σ. τριμμένο τζίντζερ (πιπερόριζα) 2 κ.γ. βούτυρο γάλακτος 1 σκελίδα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr25 γρ φρέσκα φύλλα εστραγκόν 80 γρ ψίχα ψωμιού 6 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι ξύδι από λευκό κρασί Οδηγίες Κάνουμε με τα χέρια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 μεγάλο κρεμμύδι ή 2 μικρά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κλ. δεντρολίβανο 2 σκ. σκόρδο 30 γρ. τζίντζερ 4 κ.σ. μαύρη μαλακή ζάχαρη 4 κ.σ. Worcestershire sauce 4 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαι όχι μόνο... Ιδιαίτερη ξινή γεύση, άποψή μου ό,τι θα ταίριαζε καλύτερα μ' ένα κοτόπουλο ή μοσχαράκι ή κουνέλι στην κατσαρόλα! Υλικά 1/2 κ. μακαρόνια[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα! Χρόνια πολλά στην όμορφη Θεσσαλονίκη! Σάλτσα... κρέμα....μαρμελαδίτσα....βαφτίστε την όπως θέλετε......εγώ[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη σάλτσα, ιδανική για να δώσουμε επιπλέον γεύση τα ψητά μας. Ταιριάζει πάρα πολύ σε ψητά ψάρια , αλλά μπορεί να δώσει χρώμα και γεύση και σε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grBerry sauce μια ιδιαίτερη σάλτσα που ξεχωρίζει για την ξινούτσικη γεύση της... Φρουτώδης, με ζωηρό κόκκινο χρώμα, με ελαφρώς ξινή γεύση και γλυκιά όσο πρέπει.[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΜία μοναδική σάλτσα από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : για 700 γρ. περίπου. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 15΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ τέλεια, σπιτική barbeque sauce για να γλασσάρουμε τα ψητά μας ή για να μαρινάρουμε κάποιο κρεατικό πριν το ψήσιμο! Ποτέ δεν μου άρεσε η έτοιμη σάλτσα που[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr130 ml χυμός πορτοκαλιού 70 ml χυμός μανταρινιού 40 ml χυμός λεμονιού 1/3 κουτ. γλυκού ξύσμα από νεράντζι ή περγαμόντο ή μανταρίνι (αν βάλουμε ξύσμα[...]
Πηγή: gastronomos.gr2 κεσεδάκια φράουλες (1 κιλό περίπου) 1 - 1 1/2 κούπα ζάχαρη (ανάλογα με το πόσο γλυκές είναι οι φράουλες) 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 4 κουταλιές της[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕξαιρετικά απλή και γρήγορη, γλυκιά και στιλπνή, μαγική σάλτσα τεριγιάκι Μια γιαπωνέζικη σάλτσα και μαγειρικός όρος, στη συνέχεια, έχουν εκπορθήσει προ πολλού[...]
Πηγή: pandespani.com