Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Υλικά 1 ½ φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα αλεσμένη 4 μεγάλα μανταρίνια (φλούδες) 1 ½ φλ. τσαγιού ζάχαρη ½ φλ. τσαγιού χυμό μανταρίνι ¼ φλ. τσαγιού λικέρ μανταρίνι ή[...]
Πηγή: greekmasa.grαμυγδαλωτά με μανταρίνι Τα κάτασπρα απ’ την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη[...]
Πηγή: pandespani.com[photo: Κική Τριανταφύλλη] Σας αρέσουν τα μανταρίνια; Τότε είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε και τα αμυγδαλωτά μανταρινιού μόλις τα δοκιμάσετε, αν δεν τα ξέρετε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 35-40 κομμάτια): 1 κιλό αμυγδαλόψιχα 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1 φλυτζάνι κονιάκ ξύσμα πορτοκάλι ή καλύτερα περγαμόντο 700 γρ. ζάχαρη 10[...]
Πηγή: greekcook.grΜια νόστιμη και παραδοσιακή συνταγή για αμυγδαλωτά Αράχοβας Συνταγή : nostimada.gr Μερίδες : για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 45΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓίνονται γρήγορα και πανεύκολα, είναι ένα ωραίο, κομψό κέρασμα και ένα πολύ ευπρόσδεκτο δώρο. Και ανάλαφρο σαν γλύκισμα - ούτε βούτυρο, μήτε αυγό! Όσο ακόμη[...]
Πηγή: bostanistas.gr3/4 φλ. ζάχαρη 1 1/2 φλ. λάδι 1/4 φλ. κονιάκ 1/4 φλ. χυμό πορτοκάλι 3/4 φλ. αμύγδαλα (αλεσμένα σε μικρά κομμάτια στο μούλτι) 1/2 κ.γλ. σόδα 1/2 κ.γλ. μπέικιν[...]
Πηγή: cookpad.com/gr