Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Αυτό το γλυκο το κανουμε για τους αρραβωνες εδω στην Μυτιληνη. Το παει η νυφη στον γαμπρο και τα κερνανε στον κοσμο για να μαθευτει το νεο. Τι χρειαζόμαστε: 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤρελαίνομαι για αμυδγαλωτά!Και η Νίκη Τσαρνά ετοίμασε μια πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή απο τις συνταγές της παρέας ! Υλικά: 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα αλεσμένη[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥλικά: 1 1/2 φλυτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 1 φλυτζάνι ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό 2 ασπράδια 1 βανίλια ανθόνερο Τρόπος[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 600 γρ. αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομένη 3/4 του φλυντζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα Εκτέλεση: [...]
Πηγή: greekcook.grΕνα υπέροχο Παραδοσιακό Γλύκισμα για κάθε Εορταστική Εκδήλωση, Γαμο, Βάφτιση κλπ. Φτιάχνονται Πανεύκολα με ελάχιστα υλικά, είναι Πεντανόστιμα, διατηρούνται για[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΧρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά: 500 γρ. αμυγδαλόψυχα 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. ανθόνερο ή ροδόνερο 30 γρ. λικέρ αμυγδάλου ή πορτοκαλιού 250 γρ. άχνη ζάχαρη[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΑμυγδαλωτά (Νηστίσιμα) Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά Υλικά 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό 1 φλυτζάνι ζάχαρη 1 1/2[...]
Πηγή: kouzzzina.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ Βάζουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα σε σκόνη, το μέλι και τις καθαρισμένες φράουλες. Τα πολτοποιούμε καλά όλα μαζί. Πλάθουμε μπαλάκια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑναρτήθηκε στις 05/02/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Αμυγδαλωτά Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα νόστιμο γλυκό. Αμυγδαλωτά για όλη την οικογένεια όλες τις[...]
Πηγή: sintayes.grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό ψιλοκομμένη αμυγδαλόψιχα 250 γρ. κοσκινισμένη άχνη 130 ml μέλι 130 ml νερό χλιαρό 1/2 κ. γλ. κανέλα 1/2 κ. γλ. γαρύφαλο 150 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα αμυγδαλωτά που έφτιαξα για να προσφέρω στον γάμο του γιου μου του μονογενούς!! Εκτός από τα αμυγδαλωτά, η μάμα η Γκρέκα πρόσφερε επίσης σε κάθε καλεσμένο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι οι περιφήμοι εργολάβοι! Απολαύστε τους! Υλικά Άχνη ζάχαρη: 240 γρ. Τριμμένα αμύγδαλα: 250 γρ. Αυγά: 3 ασπράδια Μισά αμύγδαλα: 12 (προαιρετικά) Εσανς[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΥΛΙΚΑ 3 cup αμύγδαλο άσπρο τριμμένo 10 μανταρίνια μόνο την φλούδα 2 1/2 cup ζάχαρη άχνη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Μουλιάζουμε και ξεπικρίζουμε τις φλούδες από τα μανταρίνια στο[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grΣ' όλο το Αιγαίο φτιάχνουν αμυγδαλωτά. Κάθε νησί με τον δικό του τρόπο. Ήταν το αγαπημένο κέρασμα στα νοικοκυρεμένα σπίτια. Σας παραδίδω μια από τις πιο[...]
Πηγή: bostanistas.gr600 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ασπρισμένη και ψιλοκομμένη 3/4 του φλυτζανιού ζάχαρη 3/4 του κιλού μανταρίνια Λίγη ζάχαρη για πασπάλισμα. Πλύνετε τα μανταρίνια και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό 2 ασπράδια 1 βανίλια ανθόνερο Προθερμαίνετε τον[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη άχνη 2 κ.σ. ανθόνερο γαρύφαλλα Βράζετε την ζάχαρη με το νερό μέχρι να δέσει και να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: Για το σιρόπι: 500 γρ. ζάχαρη 500 ml νερό Για τη ζύμη: 1 κιλό αμύγδαλο, αλεσμένο στο multi 500 γρ. ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού, αλεσμένη στο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr